Та по същество Карам си аз моята прекрасна Тойота Авенсис 2001 1.6 16 162352 хил.км. УНИКАЛНА КОЛА

))) , само че бащата го съкръщават и му взимат служебния автомобил и той се огледа в моята колица :( . Аз си я взех преди 4 години за 8000 хил.лв , а той сега ми дава 7000хил.лв .Колата си я подържам и е перфектна .Та бих си взел същата ама да не сме и двамата с едни и същи коли пък се и чудя дали да не си взема някоя по нова ТОЙОТА и съм се зачудил каква ТОЙОТА да си взема ??? Имам 7000 лв + събрал съм още 4 ,5 !!! Аз кола в София не карам ,само колело , а през зимата съм учител по сноуборд и си карам джипката тоест кола за далечни разстояния , да ми влачи къмпинг оборудването и да е проходима !!!!!!!!
1.Toyota Corolla 1.8 VVTL-I TS за тази кола нищо не знам..... ма с тея 192 коня май ще ми трябва и цистерна с гориво , само че аз бързо не карам 120 150 по магистралата и се чудя пък колко толкова разход ще ми даде та и авенсиса при 160 170 виждам как стрелката пада рязко на долу при положение че при 130 ми дава 6.3 6.4
2.2003 Toyota Corolla Sportivo -тази я кара един съсед и от него само хубави работи чувам
Та се чудя за тея двете кво може да ми кажете ?????