Здравейте приятели :)

Аватар
redguy

Здравейте приятели :)

Мнение от redguy » 01 Окт 2012 13:40

Та по същество Карам си аз моята прекрасна Тойота Авенсис 2001 1.6 16 162352 хил.км. УНИКАЛНА КОЛА :)))) , само че бащата го съкръщават и му взимат служебния автомобил и той се огледа в моята колица :( . Аз си я взех преди 4 години за 8000 хил.лв , а той сега ми дава 7000хил.лв .Колата си я подържам и е перфектна .Та бих си взел същата ама да не сме и двамата с едни и същи коли пък се и чудя дали да не си взема някоя по нова ТОЙОТА и съм се зачудил каква ТОЙОТА да си взема ??? Имам 7000 лв + събрал съм още 4 ,5 !!! Аз кола в София не карам ,само колело , а през зимата съм учител по сноуборд и си карам джипката тоест кола за далечни разстояния , да ми влачи къмпинг оборудването и да е проходима !!!!!!!!
1.Toyota Corolla 1.8 VVTL-I TS за тази кола нищо не знам..... ма с тея 192 коня май ще ми трябва и цистерна с гориво , само че аз бързо не карам 120 150 по магистралата и се чудя пък колко толкова разход ще ми даде та и авенсиса при 160 170 виждам как стрелката пада рязко на долу при положение че при 130 ми дава 6.3 6.4 :help:
2.2003 Toyota Corolla Sportivo -тази я кара един съсед и от него само хубави работи чувам
Та се чудя за тея двете кво може да ми кажете ?????
Нищо не е по екстремно от това да те гони ЛАВИНА.

http://pleasehelp.hit.bg/

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Re: Здравейте приятели :)

Мнение от LEXUS » 01 Окт 2012 18:27

Здравей,приятел biggrin.gif , тези 2 варианта,които си дал, май е един. Тази Спортиво Корола не е европейска версия Корола,а Австралийска мисля и пак е 1.8 VVTLi.
С този двигател си е звяр Королата. Всъщност ти друга алтернатива не си дал. biggrin.gif Можеш и спокойно да си вземеш 1.6 110 коня. Джипката каква ти е? :whistle:
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
redguy

Re: Здравейте приятели :)

Мнение от redguy » 02 Окт 2012 14:18

Да и аз това си мислех , не че са еднакви а че едната е за европа другата за Америка или Австралия .....един я кара тая втората в Сухата река ама не мога да го засека да го питам кво що :( ........Търся си май като мойта само че с по голям двигател 1. 8 или 2.0!!!!! Джипката е Jeep Wrangler 2009 2.5 Benzin .В момента е в бокса сменям и пружини амортесьори и слагам планки да я вдигна с около 3 4 см ....и съм я разглобил от долу цялата че я купих от Германия , а от там от химииите и от това че не е правена никога от долу беше доста зле .Скъсаха ми се всиките гайки и това много ме забави !!!!!Ама вече съм на старт финала че зимата чука на вратата ......!!

Иначе нещо кола 190 коня май не ми допада при положение че съм икономичен шофьор и пътувам постоянно само извън градско !!!! Разход над 8 литра при 140 км ми е много така че май ще се оглеждам за нещо до 160 коня angel.gif
Нищо не е по екстремно от това да те гони ЛАВИНА.

http://pleasehelp.hit.bg/

Публикувай отговор