RAV4 2002 доста подрусва
-
- Получена благодарност: 38 пъти
Re: RAV4 2002 доста подрусва
Мири, преди да почнеш да казваш "как трябва да е" трябва да почетеш и да развиеш някоя и друга гайка, пич. Или я караш по максимата че акъла е единственото нещо дето може да го даваш без да го имаш. Не знам защо си тръгнал така да ме апострофираш, аз нямам никакво желание да се надпирам с когото и да било.
-
- Благодарил/а: 15 пъти
- Получена благодарност: 19 пъти
Гайки съм развил достатъчно, има доста да поотвиеш за да ме стигнеш! И знаеш ли що? Щото от кадърни мехаННици от мноооого време всичко си правя сам по колите, и го правя мнооого по-добре от всякакви мършляци, нарекли себе си майстори, мехаННици и прочие прякори! Щото освен да вземат паричките на хората и да четат книжки с инструкцийки, друго не правят!Що те апострофирам ли? Щото не отбираш, а се пънеш! Ясно ли ти е сега, ПИЧ?! Не знам обаче защо наистина даваш акъл навсякъде по всякакви теми! Трябва да се кара по препоръки на производителя и да се обслужват колите в оторизирани, специализирани и с акълийчета мехаННичета, така ли? Или трябва да се карат и поддържат както трябва тия коли? Аз акъл не давам, за разлика от тебе, на никого. Казвам как трябва да е, пък който иска да слуша, който не-по предписания и при сериозни оторизирани мехаННици да си дават кинтите и да си свиркат!мехаННика написа:Мири, преди да почнеш да казваш "как трябва да е" трябва да почетеш и да развиеш някоя и друга гайка, пич. Или я караш по максимата че акъла е единственото нещо дето може да го даваш без да го имаш. Не знам защо си тръгнал така да ме апострофираш, аз нямам никакво желание да се надпирам с когото и да било.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
С две думи си го караш по вършечки... Сигурно и на лекар не ходиш по същите причини, а и си ги разбираш "тия работи"! laugh.gifmirott написа:... Казвам как трябва да е, пък който иска да слуша, който не-по предписания и при сериозни оторизирани мехаННици да си дават кинтите и да си свиркат!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
Гледам да не ходя по доктори, "защото жизнения ми опит ме пази от подобни постъпки". Ти може и да си добър, не знам...и не искам да знам!
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Гайки съм развил достатъчно, има доста да поотвиеш за да ме стигнеш! И знаеш ли що? Щото от кадърни мехаННици от мноооого време всичко си правя сам по колите, и го правя мнооого по-добре от всякакви мършляци, нарекли себе си майстори, мехаННици и прочие прякори! Щото освен да вземат паричките на хората и да четат книжки с инструкцийки, друго не правят!Що те апострофирам ли? Щото не отбираш, а се пънеш! Ясно ли ти е сега, ПИЧ?! Не знам обаче защо наистина даваш акъл навсякъде по всякакви теми! Трябва да се кара по препоръки на производителя и да се обслужват колите в оторизирани, специализирани и с акълийчета мехаННичета, така ли? Или трябва да се карат и поддържат както трябва тия коли? Аз акъл не давам, за разлика от тебе, на никого. Казвам как трябва да е, пък който иска да слуша, който не-по предписания и при сериозни оторизирани мехаННици да си дават кинтите и да си свиркат
цены на грузоперевозки
OPEL Zafira 2.2 dti
Alfa Romeo 146 ti
lancia libra 2.4 jtd-ex

цены на грузоперевозки
-
Неправилно сравнение - количество масло с налягане гуми! По-скоро кажи, че такива измисленяци като мене сипват не Тойота масло от ТМ Ауто, ами такова дето те си преценят...щото по предписание на производителяяяя...маслотоооо... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif !Но иначе си прав! Тоя форум е за това. Ама хем питат хората, хем им се казва нещо, и в края на краищата опират до препоръките на производителя! И сега?! 

-
- Получена благодарност: 38 пъти
Ами как какво? Помпаш си гумите като на ИФА и отиваш при нек'ви мършляци да ти кажат какво да смениш. Ама не оторизирани, обикновени мършляци, или във Вършецкия Технически Университет.
-

А на ИФА-та знаеш ли колко им е налягането? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif