http://youtu.be/wlR_tqx_n2o
П.С. В колата освен музиката работеше климатроника нагласен на 20 градуса и фаровете бяха включени.

Хм, 58 човека са прочели темата във форума, а само 17 са гледали клипа. Нещо става с тоя форум, аз мислех че такива теми се посрещат с бурни ръкопляскания, викове “Тойота е Номер 1” и ставане на крака... или най–малкото LEXUS получава 'множествен оргазъм'prius 3 написа:... Горе-долу се е получило и може да се добие представа дали Приус е икономичен при различни режими на каране...
Аз пък по-скоро очаквах, че тази тема ще предизвика теб и още някои други съфорумци пак 'да търсите под вола теле'..... За сега в тази посока не се получава, ама знае ли се...Scott написа:Хм, 58 човека са прочели темата във форума, а само 17 са гледали клипа. Нещо става с тоя форум, аз мислех че такива теми се посрещат с бурни ръкопляскания, викове “Тойота е Номер 1” и ставане на крака... или най–малкото LEXUS получава 'множествен оргазъм'prius 3 написа:... Горе-долу се е получило и може да се добие представа дали Приус е икономичен при различни режими на каране...
Абсолютно съм съгласен...ToyotaPassion написа:....Лично аз не коментирах, защото не видях нещо, което вече да не съм знаел или очаквал ......
Твоите очаквания се потвърдиха.ToyotaPassion написа:Аз пък по-скоро очаквах, че тази тема ще предизвика теб и още някои други съфорумци пак 'да търсите под вола теле'..... За сега в тази посока не се получава, ама знае ли се...Scott написа:Хм, 58 човека са прочели темата във форума, а само 17 са гледали клипа. Нещо става с тоя форум, аз мислех че такива теми се посрещат с бурни ръкопляскания, викове “Тойота е Номер 1” и ставане на крака... или най–малкото LEXUS получава 'множествен оргазъм'prius 3 написа:... Горе-долу се е получило и може да се добие представа дали Приус е икономичен при различни режими на каране...![]()
Хахаха laugh.gif , добре бе. biggrin.gif Даже бих казал : Всички на колене пред лидера!Scott написа:Хм, 58 човека са прочели темата във форума, а само 17 са гледали клипа. Нещо става с тоя форум, аз мислех че такива теми се посрещат с бурни ръкопляскания, викове “Тойота е Номер 1” и ставане на крака...prius 3 написа:... Горе-долу се е получило и може да се добие представа дали Приус е икономичен при различни режими на каране...
Правилно си забелязал колега. Първо качих клипа, който беше гледан доста повече или точно казано 41 бр. показвания, но като го качвах ползвах някаква опция на Тубата за оправяне трептенето на камерата. После, като го гледах клипа и се оказа, че нещата са доста по-зле от оригинала. В тази връзка, който качва клип на този сайт да не ползва тази опция, защото просто не става. Та за това се наложи клипа да го кача още веднъж без гореспоменатата опция и да подменя линка в мнението си. Та ако толкова много те вълнува броя на гледанията и можеш от това да правиш изводи, което едва ли е свързано с темата, към настоящия момент са 72.Scott написа:Хм, 58 човека са прочели темата във форума, а само 17 са гледали клипа. Нещо става с тоя форум, аз мислех че такива теми се посрещат с бурни ръкопляскания, викове “Тойота е Номер 1” и ставане на крака... или най–малкото LEXUS получава 'множествен оргазъм'prius 3 написа:... Горе-долу се е получило и може да се добие представа дали Приус е икономичен при различни режими на каране...
Моментният разход е повече от нормално да скача, но и да пада. Ако бях продължил щеше да видиш и разход под 5/100 при тази скорост. но важното е че при 150 км/ч разхода е между 6,5-7/100.slowtraveler написа:Абсолютно съм съгласен...ToyotaPassion написа:....Лично аз не коментирах, защото не видях нещо, което вече да не съм знаел или очаквал ......
Ясно се вижда как разхода скача сериозно и ако съм забелязал правилно, при индикирана скорост 151км/ч разхода скачаше над 7.5л/100км...
За града е ясно - там почти няма загуби от съпротивление на въздуха, а има регенериране на енергия и повечето загуби са от ниския КПД на преобразуването...
+1LEXUS написа:Не знам за какво ниско КПД говориме, но при 130-140 км./ч. Приус е съвсем икономичен и харчи около 5/100км.
Така е - моментния разход не е определящ...prius 3 написа:..
Моментният разход е повече от нормално да скача, но и да пада. Ако бях продължил щеше да видиш и разход под 5/100 при тази скорост. но важното е че при 150 км/ч разхода е между 6,5-7/100.
Обърни внимание на енергийните потоци и кога разхода малко скача! Веднъж даже спорихме с теб, че при висока скорост на Приус батерията му пада и започва да работи само на ДВГ. Ето виждаш каква всъщност е действителността. Батерията не пада, а системата си я поддържа в готовност. ...
Това по нанадолнище, пуснат по инерция и попътен вятър ли?mirott написа:[
Aз не видях разход при 150 км/ч да е по-голям от 5-6 л. (не се вижда хубаво таблото), но дори да приемем, че е 7.5 (не знам къде го видя това), кой бензинов 4 цил. прави такъв разход при 150 км/ч?
Хонда Сивик 1.8 примерно...при 160 на 6-та дава 6.7 по борд. Стига ги фалили тия тойоти:)))!
Хахаха, вярно си е. Проблема сега е колко хора са били гледали клипа и от това ще направим генералният извод, че колкото са по-малко толкова по-смотан е Приус. biggrin.gifLEXUS написа:Твоите очаквания се потвърдиха.ToyotaPassion написа:Аз пък по-скоро очаквах, че тази тема ще предизвика теб и още някои други съфорумци пак 'да търсите под вола теле'..... За сега в тази посока не се получава, ама знае ли се...Scott написа:Хм, 58 човека са прочели темата във форума, а само 17 са гледали клипа. Нещо става с тоя форум, аз мислех че такива теми се посрещат с бурни ръкопляскания, викове “Тойота е Номер 1” и ставане на крака... или най–малкото LEXUS получава 'множествен оргазъм'![]()
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 1 гост