1. Az taka i ne razbrah kak edna obiknovena kola shte stane 600 kola. (bez trubi). Spored men nqma takuv film.El Camino написа:Filosofski poglednato moje da sinchronizirame ponqtiq mnogo dylgo wreme. Az ne znam dali si struwa ili dali e wyzmojno, no kakto kazah, dori da e na polowinta na towa koeto se wijda wyw filmchetata, to shte e ubiec! Twa seriozno i bukwalno, shtoto towa e neshto s koeto mojesh da se ubiesh po lesno ot kolkoto da idesh do magazina za bira s nego.bad_dog написа:Въпросът е каква е целта на заниманието? И какво значи една кола да е убиец? Ябълки, круши или дини?El Camino написа:Neka e 800 ili starlet sys 600:)). Principa raboti na praktika kakto widqhme i kolata trqbwa da e ubiec!
Иначе на АЕ86 според мен трудно ще паднеш под 850 кила (за старлета под 750), а ги сравняваш с тръбна конструкция, ама това е отделна тема.
Srawnenieto e slednoto: Custom car s motorcycle feeling za xxx pari i zor za registgraciq, s neizwesten izhod i ustoichiwost na konstrukciqta ili upgrade sys syshtite pari na syshtestwuwashta takawa - primerno old light weight Toyota. Moje i Ford RS estestweno, ama tam maimunkite sa mnogo na klona.
Dwata proekta - demek kit car ili olekotqwane na stock car konvergirat kym edna i syshta cel - minimum teglo za maximum motorcycle feeling.
Smeq da twyrdq, che dori na trybi da q swalish stock kolata rezultata shte e po worth it the money, ot kolkoto custom alternativata.
W toq red na misli idwa i busa engina - lek i razwyrtasht wisoko, koito paswa (kakto se wijda) dobre na edna takawa konstrukciq.
I obratno w temata - zashto na edna 600 kila kola da ne paswa (turbo primerno) motor engine? Zashto konzepta S3 ne raboti (sled kato qwno raboti)?
2. Zashto motocikletniya dvigatel se razvyrta tolkova? I kakvo principno pozvolyava da se vurtyat tolkova tezi dvigateli. Spored men otgovora e - leki karantii. Sledva vuprosa - ako tezi karantii mogat da predadat dvijenie na 200kg motor - shte mogat li na 800 kg kola (tova e za men granicata na olekotyavane)?
3. Yabalki, krushi ili zashto nikoy ne se e setil za podoben mod veche?