Моята е такава. Взех я преди 2 години и съм минал около 30Кkm. До сега съм сменял консумативите и имам няколко дребни козметични ремонта но да чукам на дърво нищо сериозно

. Сега колата е около 120Кkm.
Лошо впечатление ми направи факта, че като купих "проверен" автомобил очаквах търговеца да си е направил труда да провери автомобила детайлно. Това важи още повече за системите важни за безопасността. При констатиране на нередност се очаква повредената част да бъде подменена/ремонтирана (все пак тази процедура се прави преди оценката на автомобила, а и без това тези автомобили са с цена доста над средната на пазара). Та с тази логика купувах от официален Тойота продавач, да ама не , оказа се, че спирачните ми дискове са с 2мм. под минимума, при положение, че разликата от мин. до макс. е общо около 6мм. Подмених ги за своя сметка и от Тойота, постфактум, ми казаха "ама ти трябваше да се обадиш" biggrin.gif .
Разказвам цялата история за да събудя недоверието към "проверката" . Несъмнено купувайки такава кола, риска е много по-малък от Горубляне, но все пак трябва да се внимава. Хубаво е да се иска протокол от проверката на който да се вижда името и подписа на този който е проверявал и да са описани проверките.
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.