Първа кола Toyota Yaris 1.0 vvt-i 2005 година. И сега какво?
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Ти от Тойота ако се откажеш, трябва да се откажеш от идеята за кола по-принцип. Остава ти само нова от магазина. Тойотите са се доказали като едни от най-надеждните коли, обаче и те не са idiot proof - ако не са поддържани и те могат да създадат проблеми. Все пак тук говорим само по принцип, щото тая кола не сме я виждали дори на снимка. А за мр3-ките - забрави - само аудио CD-та от тези години.Kai написа:Тати, ми аз вече почвах да се отказвам...
А да ви питам... понеже е със CD плеър - може ли да му пускам CDта със мп3-ики или само аудио файлове?
Задължително послушай TATI за първоначалното обслужване!

-
- Получена благодарност: 38 пъти
Бъркане по ауспуси,ритане на гуми,дали да не лизне и клемите на акумулатора както на плоските батерии навремето. В английските обяви даже си пишат" please no timewasters and tyrekickers". Ако не е достатъчна думата на тези познати,Просто се отива в един сервиз,за предпочитане такъв дето са виждали тойоти и имат оригинален тестер,автомобила се тества и..скачаш в тъмното. Недей да бъркаш никъде защото ще предизвикаш само иронични усмивки.
Абе, аз ще го накарам да я запали още веднъж и ще гледам дали ще излезе нещо, защото може би е било от влагата и хладнината онзи ден...
Мен ме притеснява, че тоя няма да се съгласи да закарам колата и на сервиз. Той се нацупи на майстора ми... и предполагам, че е именно защото и той прави услуга на познатия като ми я предлага... пък аз с недоверие...
Пък от друга страна, като гледам по улиците 90% от колите вдигат пушек до ушите...
Мен ме притеснява, че тоя няма да се съгласи да закарам колата и на сервиз. Той се нацупи на майстора ми... и предполагам, че е именно защото и той прави услуга на познатия като ми я предлага... пък аз с недоверие...
Пък от друга страна, като гледам по улиците 90% от колите вдигат пушек до ушите...
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Бъди сигурна през цялото време, че ти му правиш услуга и само ти имаш право да се цупиш.Kai написа:...

Ако прави физиономии... прав му път, да си я продава колкото време ще... То сега се купуват коли на поразия, та той се цупел... laugh.gif
Я му е... .... та:whistle: [/quote]
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Абе по принцип и аз съм на тоя принцип, ама... много ми хареса тая кола - като по масло возеше, меко, леко, просто се влюбих и сега ме бъзе да не я изпусна. laugh.gif И я искааам! От 4 месеца търся кола, все чрез познати в бранша, ама не намирах...
Ух... защо са им толкова красиви колите на тия от Тойота, бееее!?!?!
Въпреки че знам, че всичко си е чист късмет с колите на старо, ама аз все балък се оказвам... Брат ми на времето си купи една Вектра от 91ва от първата автокъща, на която попадна - влезе, хареса си модела, запали я и я купи. Изкара с нея доста време, претърпя и 2-3 катастрофи + удряне с трамвай, но двигателят и до днес е като нов - мърка - наши познати я купиха да се возят на селото им...
Ама мен ме е шубе... пък и тук вие ме понаплашихте... xD
Ух... защо са им толкова красиви колите на тия от Тойота, бееее!?!?!
Въпреки че знам, че всичко си е чист късмет с колите на старо, ама аз все балък се оказвам... Брат ми на времето си купи една Вектра от 91ва от първата автокъща, на която попадна - влезе, хареса си модела, запали я и я купи. Изкара с нея доста време, претърпя и 2-3 катастрофи + удряне с трамвай, но двигателят и до днес е като нов - мърка - наши познати я купиха да се возят на селото им...
Ама мен ме е шубе... пък и тук вие ме понаплашихте... xD
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 165 пъти
- Обратна връзка:
Отивай да си вземеш колата и да й се радваш!
Стига си чела!
Ако пък си се отказала, дай обявата и аз ще я взема
Стига си чела!
Ако пък си се отказала, дай обявата и аз ще я взема

Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol