Toyota Avensis 2011 Cruise control Лампата не свети
-
Здравейте,
Имам въпрос преди няколко месеца си взех cruise control switch и кабел от изгорял Авенсис също и копчето за ограничаване на скороста сложих си ги и сега имам малък проблем. Всичко работи но когато пуснеш cruise control-a не светва лапата на таблото но си работи можеш да правиш всичко но просто лапата не светва. Същото се получава и с лампата на ограничителя за скороста. Въпросът ми е дали нещо не съм пропуснал или просто тези лампи не са разрешени от компа на колата? Всички кабели които съм включвал са кабела от switch-a към волана и кабела които кореспонтира на копчето за ограничителя на скоростта. Лампите за таблото съществуват но просто не светкат когато включа cruise или speed limiter. Ако някои може да помогне ще съм много благодарен.
Имам въпрос преди няколко месеца си взех cruise control switch и кабел от изгорял Авенсис също и копчето за ограничаване на скороста сложих си ги и сега имам малък проблем. Всичко работи но когато пуснеш cruise control-a не светва лапата на таблото но си работи можеш да правиш всичко но просто лапата не светва. Същото се получава и с лампата на ограничителя за скороста. Въпросът ми е дали нещо не съм пропуснал или просто тези лампи не са разрешени от компа на колата? Всички кабели които съм включвал са кабела от switch-a към волана и кабела които кореспонтира на копчето за ограничителя на скоростта. Лампите за таблото съществуват но просто не светкат когато включа cruise или speed limiter. Ако някои може да помогне ще съм много благодарен.
Аз си поставих нов и лампите също не светят. Монтиран е в toyota. Предполагам, че може и да няма крушки монтирани в таблото
-
Re: Toyota Avensis 2011 Cruise control Лампата не свети
Крушка няма прав си дйод обаче има не е в това проблема, предполага се към момента, че е от компа. на колата е дадено disable. Но още нямам инфо намерих и книгата за ремонт в която ясно се вижда, че минави и през някакъв бушон но не мога да намера каде се намира... Като намера какъв е проблема ще пиша тъй като "М****ТЕ" от Тойота също нямат идея как да ремонтират тези коли в БГ. Не е нормално да дадеш 500-600лв. за монтажа и те да не могат да пуснат всичко да си работи. "Предполагам толкоз са ти взели поне на мен ми искаха 600лв в София".gogoh написа:Аз си поставих нов и лампите също не светят. Монтиран е в toyota. Предполагам, че може и да няма крушки монтирани в таблото
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Може и за късмет да е, че не ти светят тези лампи. Колкото по-малко неща ти святкат по таблото, толкова по-малко се разсейваш и си гледаш движението. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Това също! Дупките на платното в БГ са основна част от движението. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
-
-
-