Още една МК4 във България

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
poli
Обратна връзка:

Мнение от poli » 25 Сеп 2006 18:57

rolleyes.gif wacko.gif unsure.gif
КЕФ ЦЕНА НЯМА

1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 25 Сеп 2006 20:09

Edna ot liubimite mi koli, no tazi opredeleno ne6to ne me grabva, dali zaradi tova 4e e s desen vilan, dali zaradi grozniq spoiler, dali zaradi tova 4e djantite prednite i zadnite sa i razli4ni, dali zaradi tova 4e MAI ne6to farovete predniq kapak kalnika i razni drugi komponenti ne6to nemi haresvat kak sa napasnati, koi znae kolko kila kit ima po neq....neznam ne me kefi to4no tazi osobenno wink.gif

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 25 Сеп 2006 21:21

poli написа:rolleyes.gif wacko.gif unsure.gif
nadiavam se tova da pomogne:
http://my.is/forums/showthread.php?t=286507
crank pulley-a na 2JZ dvigatelite e osobeno vajen, i smianata mu s drug moje da dovede do ogromni problemi!
->

bambo
Обратна връзка:

Re: Още една МК4 във България

Мнение от bambo » 25 Сеп 2006 23:41

El Camino написа:
LordDigital написа: П,С, Като и гледам Спойлера от Тип простор ,се сещам за единствената известна до момента Турбо Супра като моята във България:
Изображение
Има една червена много много нашарена с надписи всевъзможни стигащи и то veilside, с антиклрило точно като на тая тук (да не става и за нея дума?). Намира се в Пз и мисля, че може да се срещне по всяко време в паркинга на магазина/сервиза на Тойота там. Сега дали е турбо от надписите не става ясно, а и мен ме отблъскваше повече, от колкото да ме заинтригува какво има вътре. Рацерите от тунинг.бг от Пз по може да знаят нещо за нея:).
Тая червената одавна хвана гората и я нема у сервиза, ама не съм питал де се е дянала. Иначе верно беше турбо, ама автоматик wacko.gif. Ся има една нова звезда - МКIII, черна без надписи и т.н. пак турбо, МТ и има некфи изгледи да е барана из германия. Обаче... беше лошо Усрана... некой "майстор" не турил там дистанционните шайби на болтовете за главата mad.gif - то па точно на МКIII турбо, дето и без тфа там и е проблема, та познай от трипъти... последно чакаше гарнитура и въпросните шайби.
Че била "барана" в германия - са мохабети дет са носят из сервиза, незнам кой е казал, ама аз кат разгледах - май само грозните 6 аспуха отзад са праени там, под предния капак сичко си изглежда 100% stock според мен...
Ай на лорда ако му е Хинтересно, ша пощтракам малко с фотото.

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 26 Сеп 2006 02:13

bambo написа: Има една червена много много нашарена с надписи всевъзможни стигащи и то veilside, с антиклрило точно като на тая тук (да не става и за нея дума?). Намира се в Пз и мисля, че може да се срещне по всяко време в паркинга на магазина/сервиза на Тойота там. Сега дали е турбо от надписите не става ясно, а и мен ме отблъскваше повече, от колкото да ме заинтригува какво има вътре. Рацерите от тунинг.бг от Пз по може да знаят нещо за нея:)

Тая червената одавна хвана гората и я нема у сервиза, ама не съм питал де се е дянала. Иначе верно беше турбо, ама автоматик wacko.gif. Ся има една нова звезда - МКIII, черна без надписи и т.н. пак турбо, МТ и има некфи изгледи да е барана из германия. Обаче... беше лошо Усрана... некой "майстор" не турил там дистанционните шайби на болтовете за главата mad.gif - то па точно на МКIII турбо, дето и без тфа там и е проблема, та познай от трипъти... последно чакаше гарнитура и въпросните шайби.
Че била "барана" в германия - са мохабети дет са носят из сервиза, незнам кой е казал, ама аз кат разгледах - май само грозните 6 аспуха отзад са праени там, под предния капак сичко си изглежда 100% stock според мен...
Ай на лорда ако му е Хинтересно, ша пощтракам малко с фотото.
Щрак да видим:)

Червената инак е във Варна във момента ,пуши яко (вероятно от семерингите на турбото) ама новия собственик и тои Професор разправя че просто работела богато wacko.gif и бил и поръчал някакви валове HKS и щела да тръгне мноооооооооогооо яко... що мъка има по тоз свят само.

БТВ да не забравиш да кажен на маисторите да хвърлят книгата със стягане във коша щото силата на затягане е безнадежно ниска така както е дадена от тойота. Трябва със поне 30% отгоре ,иначе след някои и друг месец ча има ... въх малей какво стана wink.gif
Изображение

bambo
Обратна връзка:

Мнение от bambo » 26 Сеп 2006 22:37

LordDigital написа:
Щрак да видим:)

Червената инак е във Варна във момента ,пуши яко (вероятно от семерингите на турбото) ама новия собственик и тои Професор разправя че просто работела богато wacko.gif и бил и поръчал някакви валове HKS и щела да тръгне мноооооооооогооо яко... що мъка има по тоз свят само.

БТВ да не забравиш да кажен на маисторите да хвърлят книгата със стягане във коша щото силата на затягане е безнадежно ниска така както е дадена от тойота. Трябва със поне 30% отгоре ,иначе след някои и друг месец ча има ... въх малей какво стана wink.gif
книгата е одавна във коша бре rolleyes.gif Още откак бамбо почна да чете тука и прочете един лорда дет му викат ко е писал :thumbsup:

Ша я щтракна тая черната, ама са я издали вече, но тя ще дойде след некой друг ден за претягане, та ще има фото.

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 27 Сеп 2006 17:37

Ааа не бех аз ,колегата Алтезов е виновен за букварите:))

Инак и моита мислеееех да я притегам ,мааа преди всичко ми са караше след ремонта и реших че ОНО нема смисал и за сега да чукна на дърво държи гадта.
Изображение

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 28 Сеп 2006 00:58

Eto mai malko snimki na Suprata kak e stanala:

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?p= ... ht=#546453

Schupenia ambriaz:

Изображение

Изображение

Тоз между другото има кат моя Маховик - Segmented RPS.

Ma e golem profesor de! Nekachestven produkt bil - deto cel svqt go kupuva i nkoi ne go trosi:

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?p= ... ht=#600804
Изображение

fr3nzy

Мнение от fr3nzy » 28 Сеп 2006 01:46

Ето няколко снимки на въпросната супра. Предполагам, че е тунингована от Koenigg Specials. Съдя по джантите и тунингования километраж изписващ 320 кмч.
Прикачени файлове
03072006(003).jpg
03072006(003).jpg (386.56 KiB) Преглеждано 5547 пъти
03072006(001).jpg
03072006(001).jpg (472.86 KiB) Преглеждано 5548 пъти

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 28 Сеп 2006 02:30

taia chernata supra dobre izglejda. opredeleno mi haresva dori vupreki 6-te auspuha.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

Аватар
PAKETA_1
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 4 пъти

Мнение от PAKETA_1 » 28 Сеп 2006 05:32

ммда, ауспусите са адски зле...в смисъл, че 6 колектора се събират заради турбото и после пак се разделят за да може всички да си помислят че е "натюрел" ...само остава да я тунингова с един китеник на задната седалка

мааму стара - вижте как колите по света имат чистачка на задното стъкло...а на нашите слагат печка

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 28 Сеп 2006 06:47

prav si

JDM kolite si imat chistachka. samo deto chistachkata ne moje da ti mahne vlagata ot vutreshnata strana :) spored men i 2-te triabvat. az mislia che i te si imat "pechka"
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

Аватар
LordDigital
СупраДжия

Мнение от LordDigital » 28 Сеп 2006 07:14

Мда джантита стават ,ма другото не ме кефи особенно много.

Може да е някаква оптика от Koenigg Specials - тез МК3-ки които са си Koenigg обаче кои аз съм виждал ... те имат МНОГО малко общи неща със оргиналното Купе ,трудно може да ги разбере че са изобщо супра...
Изображение

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 28 Сеп 2006 08:17

kat izkluchim 6-te auspuha, zadnicata opredeleno me kefi.
->

Аватар
alex_varna
Благодарил/а: 1 път

Мнение от alex_varna » 28 Сеп 2006 09:41

PAKETA_1 написа:........за да може всички да си помислят че е "натюрел" ...само остава да я тунингова с един китеник на задната седалка
И да върже 2 големи зара да висят под централното огледало и ще стане number 1 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :thumbsup: :thumbsup:
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI

Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD

Публикувай отговор