nadiavam se tova da pomogne:poli написа:![]()
![]()
Тая червената одавна хвана гората и я нема у сервиза, ама не съм питал де се е дянала. Иначе верно беше турбо, ама автоматикEl Camino написа:Има една червена много много нашарена с надписи всевъзможни стигащи и то veilside, с антиклрило точно като на тая тук (да не става и за нея дума?). Намира се в Пз и мисля, че може да се срещне по всяко време в паркинга на магазина/сервиза на Тойота там. Сега дали е турбо от надписите не става ясно, а и мен ме отблъскваше повече, от колкото да ме заинтригува какво има вътре. Рацерите от тунинг.бг от Пз по може да знаят нещо за нея:).LordDigital написа: П,С, Като и гледам Спойлера от Тип простор ,се сещам за единствената известна до момента Турбо Супра като моята във България:
Щрак да видим:)bambo написа: Има една червена много много нашарена с надписи всевъзможни стигащи и то veilside, с антиклрило точно като на тая тук (да не става и за нея дума?). Намира се в Пз и мисля, че може да се срещне по всяко време в паркинга на магазина/сервиза на Тойота там. Сега дали е турбо от надписите не става ясно, а и мен ме отблъскваше повече, от колкото да ме заинтригува какво има вътре. Рацерите от тунинг.бг от Пз по може да знаят нещо за нея:)
Тая червената одавна хвана гората и я нема у сервиза, ама не съм питал де се е дянала. Иначе верно беше турбо, ама автоматик. Ся има една нова звезда - МКIII, черна без надписи и т.н. пак турбо, МТ и има некфи изгледи да е барана из германия. Обаче... беше лошо Усрана... некой "майстор" не турил там дистанционните шайби на болтовете за главата
- то па точно на МКIII турбо, дето и без тфа там и е проблема, та познай от трипъти... последно чакаше гарнитура и въпросните шайби.
Че била "барана" в германия - са мохабети дет са носят из сервиза, незнам кой е казал, ама аз кат разгледах - май само грозните 6 аспуха отзад са праени там, под предния капак сичко си изглежда 100% stock според мен...
Ай на лорда ако му е Хинтересно, ша пощтракам малко с фотото.
книгата е одавна във коша бреLordDigital написа:
Щрак да видим:)
Червената инак е във Варна във момента ,пуши яко (вероятно от семерингите на турбото) ама новия собственик и тои Професор разправя че просто работела богатои бил и поръчал някакви валове HKS и щела да тръгне мноооооооооогооо яко... що мъка има по тоз свят само.
БТВ да не забравиш да кажен на маисторите да хвърлят книгата със стягане във коша щото силата на затягане е безнадежно ниска така както е дадена от тойота. Трябва със поне 30% отгоре ,иначе след някои и друг месец ча има ... въх малей какво стана
И да върже 2 големи зара да висят под централното огледало и ще стане number 1 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifPAKETA_1 написа:........за да може всички да си помислят че е "натюрел" ...само остава да я тунингова с един китеник на задната седалка
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 5 госта