Най-важната статистика е на бензиностанцията, а не колко ток си произвел. Все пак няма да се отчиташ пред НЕК и да ти го плащат. biggrin.gifgicho написа:... Но това с дисплея е странно - няма ли друго меню в което да се вижда пълната статистика? ...
...И отново за хибридите + и - ...
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
За сравнение RX 300 (с 3 литров двигател, по-лек и с 50kW по малко), харчи с 3.3/100 повече от RX400h - 12.9 спрямо 9.6*.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Данни от spritmonitor.

Това е картинката при градско (в София, а не в населено място с един светофар и 4 коли). Средния разход при моето каране в града е 7.4, с Авенсис-а - повече от 9, а с Пасат 1.8 бензин - повече от 11 (при същото каране, по подобни маршрути).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Данни от spritmonitor.

Това е картинката при градско (в София, а не в населено място с един светофар и 4 коли). Средния разход при моето каране в града е 7.4, с Авенсис-а - повече от 9, а с Пасат 1.8 бензин - повече от 11 (при същото каране, по подобни маршрути).

- Not_active_user_1
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Лъжеш, не може хибридът да е ефективен! Това е най-голямата измама, такива тежки батерии мъкне и толкова малко енергия регенерира, напълно е безсмислен хибрида,ти не разбра ли?Rudy написа:За сравнение RX 300 (с 3 литров двигател, по-лек и с 50kW по малко), харчи с 3.3/100 повече от RX400h - 12.9 спрямо 9.6*.
*Данни от spritmonitor.
Иначе сериозно- Дори Голф 1.4 не може да даде тоя разход градско! Сериозна техника е хибридът.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- Rudy
Абе имам и некои забележки - при 215 км/ч не е много икономичен.
(преди да ме нападнете - в своя защита да кажа, че бягах от един Х6 дето искаше да се менкаме, или поне на мен така ми се стори. Иначе не мога да си обясна, защо ми светкаше в средната лента, като си карах с 140. Ама не ме настигна и не разбрах дали съм прав....
)
А и си мислех, че е ограничен до 200? Май нещо не е наред и трябва го вкарвам в бокса...
ПП. и т'ва на снимката не е това което си мислите - не е поздрав към баварците!
(преди да ме нападнете - в своя защита да кажа, че бягах от един Х6 дето искаше да се менкаме, или поне на мен така ми се стори. Иначе не мога да си обясна, защо ми светкаше в средната лента, като си карах с 140. Ама не ме настигна и не разбрах дали съм прав....

А и си мислех, че е ограничен до 200? Май нещо не е наред и трябва го вкарвам в бокса...
ПП. и т'ва на снимката не е това което си мислите - не е поздрав към баварците!

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Е аз отдавна твърдя че хибрида не е икономичен (при 215), ама то с реклами може ли да спори човек biggrin.gifScott написа:Веско, ти вместо да се поучиш и помолиш за съвет им разваляш хубавия лаф моабет с хейтърски изказванияVesko написа:Вероятно при 200км/ч реална скорост на километража просто показва 215
- Rudy
Вярно, че по километраж го гледах, ама тва пак си е за оплакване към Лексус - само софтуера на вградената навигация не показва скорост... Ама скоро не съм слагал "китаеца" да проверя колко е реалната скорост.Vesko написа:Вероятно при 200км/ч реална скорост на километража просто показва 215
@ Scott - Точно Веско не прави Хейтърски изказвания, а аз не мога да кажа, че карам икономично - средния ми разход с Лекс-а е 10/100, а с Авенсис-а 7.5/100.

А снимката я постнах като отговор на gicho от предната страница.
Последно промяна от Rudy на 06 Май 2012 20:22, променено общо 1 път.

- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Защо да ги казва бе, хейтър, Той достатъчно добре се изрази ,че разходът е на градско. И "хористите", що за просташко неуважение, много добре знаеха какво коментират,как го коментират и моето сравнение е доста точно и показателно за хибридната техника.Scott написа:Що не ги уточни тея неща по-горе, ами подведе двамата хористи да крещят 'Осанна' на дребната цифра... biggrin.gifRudy написа:..средния ми разход с Лекс-а е 10/100, а с Авенсис-а 7.5/100.![]()
А снимката я постнах като отговор на gicho от предната страница.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN