E60_Power написа:Теб специално с какво съм те подразнил? А и всеки има право ма мнение относно качествата на автомобилите, нали!? Ако искате форума ви да е стерилен и 99% от мненията да са от рода на "Тойота е номер 1, а всички останали не умеят да правят коли", ОК - няма да пиша. Но тук има и хора, които карат Субару и Мазда, пък гледам само БМВ ви е трън в очите. Ама, да знаеш, че това е нормално - номер 1 са. Та така .........BIS написа:Е 60, вече съм убеден, че умишлено дразниш някои колеги от форума, като пишеш общо взето простотии за "най- великата " според теб марка БМВ. Доста мои познати изядоха здраво дърво точно от тази марка.Вече не искат да чуват за БМВ.А относно "умната" колежка на Док, съм почти сигурен , че четох преди време, че тя вече е имала проблеми със своето БМВ.
Имаш грешка - не БМВ е трън в очите. Въпросът е, че тези които карат Мазда или Субуру не са като теб - не натякват необосновано например, че са King of the road или тем подобни глупости като'очилата Ray Ban, газ... ' и пак King of the road. То е ясно, че искаш да дразниш някои хора, справяш се в това отношение добре - но прави го по-интелигентно - за да не станеш досаден за всички останали