Hursa написа:Благодаря:). И аз се надявам да остана доволен, най-вече като безпроблемност. За нормалната поддръжка питах – по евтина е от на 1,4 дизел, долу горе колкото на 1,8 бензин. ......И никъде не намерих по сериозно сравнение между аурис и приус, и дали има в хибридната система на аурис нещо което я прави по евтина. .....Е кола съм имал и докрая на седмицата още ще я имам, но едва ли някой ще се впечатли от сравнение с него - пежо 90 кс. Макар, че му смених двигателя и дюзите по причина „лоша нафта” съм общо взето доволен от него. ......
Не думай такива неща. Как така си сменил дюзи на дизела? Това е табу в нашия форум да се говори. Всеки тук се съмнява в батериите на хибрида, но никой не се запитва какво става при смяна на дюзи при дизела- с пари ли се плащат, износват ли се. Общо взето аз тия неща им обяснявам отдавна, но са ме обявили за фанатик. Какво да се прави.
Внимавай с тия приказки,че може да те помислят за не особено наред. biggrin.gif
Иначе за сравнението Приус-Аурис. В Ауто-Билд ги сравняваха няколко пъти. Немците категорично казват,че хибридната техника е най-добрата на пазара. Иначе Приус дава малко по-нисък разход, повече пространство и обем, както и мисля по-богато оборудване.