хмм

Startfighter

хмм

Мнение от Startfighter » 02 Апр 2012 02:13

имам един въпрос.....може да ви се стори глупав но на пияна глава за мен е от изключителна важност (иначе няма да заспя) въпроса ми е може ли на Toyota Carina E да се сложат фаровете на Avensis......с възможно най-малко усилия разбира се? :)))

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 02 Апр 2012 09:29

Ако още неси заспал и си изтрезнял .
Няма как така лесно да стане да сложиш такива фарове на карината
просто нямат нищо общо като форма двата фара

desotodorov

Мнение от desotodorov » 02 Апр 2012 15:51

Ма верно ти е пиянски въпроса, wink.gif макар че - признавам си - аз и на трезво съм си мислил за това, както каза колегата - формата е друга, ама и същата да беше, закрепването щеше да е различно. Преди около 3 години - когато взех моята баба - в E-bay имаше страхотни фарове за карина - ксенон с лупи...страхотия, ама ценичката им беше към 500лв за комплекта...макар че си залужаваха. Много добре изглеждаха...оттогава все пускам да търся нещо от сорта, ама не са ми излизали.

Startfighter

Мнение от Startfighter » 02 Апр 2012 16:04

дам...трябва да спра да отричам че имам проблем с алкохола :D обаче много се дразня като няма нищо за карините по сайтовете. За корси, голфове и каквото се сетите е пълно но за карина нищо.Гледах снимките на един пич който си беше направил неговата направо супер, но всичките сайтове които ми даде бяха прекратили продажбата на каринени части :( мерси все пак за отговорите, тази вечер ще удвоя количеството....може пък да ми хрумне нещо :)

desotodorov

Мнение от desotodorov » 02 Апр 2012 16:12

Абе, намират се, разни нещица, ама трябва следене изкъсо...пък откъде време ...ама всъщност проблема е че хората вече не ги карааааат...тия мин. 15 годишни баби, кой да се занимава с тях...а като се наточат - стават, наистина красиви....някой даже и злобни happy.gif

mafiota

Мнение от mafiota » 02 Апр 2012 17:27

Startfighter написа:дам...трябва да спра да отричам че имам проблем с алкохола :D обаче много се дразня като няма нищо за карините по сайтовете. За корси, голфове и каквото се сетите е пълно но за карина нищо.Гледах снимките на един пич който си беше направил неговата направо супер, но всичките сайтове които ми даде бяха прекратили продажбата на каринени части :( мерси все пак за отговорите, тази вечер ще удвоя количеството....може пък да ми хрумне нещо :)
Приятелю ето ти най-якия форум за Карина,
тук може да намериш ама абсолютно всичко за модела:

http://carina-e.ru/index.php?sid=7db204 ... ce1e3ee0d8

Иначе, мисля че може да се присади табло то авенсис 1 на мястото на каринското :thumbsup:

Startfighter

Мнение от Startfighter » 03 Апр 2012 02:40

мм аз на карината го харесвам повече, иначе много благодаря за линка...до колегата Тодоров: наистина хич не са популярни карините тука а са толкова здрави коли, от 2005г. имам моята и за сега единственото което й е сменяно е биалета (макар че сега трябва да сменям накладките) гори малко, пъргава (като за 1.6 двигател) никаква ръжда.Да малко дървена отвътре пък повече ми харесва от новите авенсиси които са направо гавра с потребителя....такива пари а само пластмаси и грозни табла :Х последно време все не успявам да заделя някакви пари да си я постегна че то от НЕкаране ще ми замине....за 2012 имам навъртяни 60км. :)

Ishizy

Мнение от Ishizy » 03 Апр 2012 21:21

Startfighter написа:мм аз на карината го харесвам повече, иначе много благодаря за линка...до колегата Тодоров: наистина хич не са популярни карините тука а са толкова здрави коли, от 2005г. имам моята и за сега единственото което й е сменяно е биалета (макар че сега трябва да сменям накладките) гори малко, пъргава (като за 1.6 двигател) никаква ръжда.Да малко дървена отвътре пък повече ми харесва от новите авенсиси които са направо гавра с потребителя....такива пари а само пластмаси и грозни табла :Х последно време все не успявам да заделя някакви пари да си я постегна че то от НЕкаране ще ми замине....за 2012 имам навъртяни 60км. :)
при тея цени на горивата 60км са добре ;д

Публикувай отговор