хмм
-
Ма верно ти е пиянски въпроса,
макар че - признавам си - аз и на трезво съм си мислил за това, както каза колегата - формата е друга, ама и същата да беше, закрепването щеше да е различно. Преди около 3 години - когато взех моята баба - в E-bay имаше страхотни фарове за карина - ксенон с лупи...страхотия, ама ценичката им беше към 500лв за комплекта...макар че си залужаваха. Много добре изглеждаха...оттогава все пускам да търся нещо от сорта, ама не са ми излизали.

-
дам...трябва да спра да отричам че имам проблем с алкохола
обаче много се дразня като няма нищо за карините по сайтовете. За корси, голфове и каквото се сетите е пълно но за карина нищо.Гледах снимките на един пич който си беше направил неговата направо супер, но всичките сайтове които ми даде бяха прекратили продажбата на каринени части :( мерси все пак за отговорите, тази вечер ще удвоя количеството....може пък да ми хрумне нещо 

Приятелю ето ти най-якия форум за Карина,Startfighter написа:дам...трябва да спра да отричам че имам проблем с алкохолаобаче много се дразня като няма нищо за карините по сайтовете. За корси, голфове и каквото се сетите е пълно но за карина нищо.Гледах снимките на един пич който си беше направил неговата направо супер, но всичките сайтове които ми даде бяха прекратили продажбата на каринени части :( мерси все пак за отговорите, тази вечер ще удвоя количеството....може пък да ми хрумне нещо
тук може да намериш ама абсолютно всичко за модела:
http://carina-e.ru/index.php?sid=7db204 ... ce1e3ee0d8
Иначе, мисля че може да се присади табло то авенсис 1 на мястото на каринското

-
мм аз на карината го харесвам повече, иначе много благодаря за линка...до колегата Тодоров: наистина хич не са популярни карините тука а са толкова здрави коли, от 2005г. имам моята и за сега единственото което й е сменяно е биалета (макар че сега трябва да сменям накладките) гори малко, пъргава (като за 1.6 двигател) никаква ръжда.Да малко дървена отвътре пък повече ми харесва от новите авенсиси които са направо гавра с потребителя....такива пари а само пластмаси и грозни табла :Х последно време все не успявам да заделя някакви пари да си я постегна че то от НЕкаране ще ми замине....за 2012 имам навъртяни 60км. 

при тея цени на горивата 60км са добре ;дStartfighter написа:мм аз на карината го харесвам повече, иначе много благодаря за линка...до колегата Тодоров: наистина хич не са популярни карините тука а са толкова здрави коли, от 2005г. имам моята и за сега единственото което й е сменяно е биалета (макар че сега трябва да сменям накладките) гори малко, пъргава (като за 1.6 двигател) никаква ръжда.Да малко дървена отвътре пък повече ми харесва от новите авенсиси които са направо гавра с потребителя....такива пари а само пластмаси и грозни табла :Х последно време все не успявам да заделя някакви пари да си я постегна че то от НЕкаране ще ми замине....за 2012 имам навъртяни 60км.