Разход на Приус 3

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Заключено
Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 29 Мар 2012 00:27

E60_Power написа:
LEXUS написа:
E60_Power написа:
С тази "придобивка" - хибрид на стойност 50.000 български лева шута в този форум си ти! Още ли не си го разбрал?
Според мен ти си големия шут с тракащ дизел. Той човекът кара Приус,който е класи над ретроградно БМВ. Приус е висока технология, БМВ си е стара работа.
Нека е ретроградна. А и изобще не ми дреме дали някой, който никога не е сядал в подобна кола мисли по такъв начин. Приус е кола, чиято таргет група са хора, както следва: гейове, изтрещели еколози, майки с деца, жени, травестити. И други подобни индивиди.

P.S. Насявам се, че колегата е момиче. Това ще обясни всичко.
Защо да е ммоиче, ти все повече ми заприличваш на неизживян пубертет или някакво желание да изпъкнеш, дори и с глупост или бърза скорост. Много масова психоза е това.
Приус е кола за умни хора,ценящи инженерните постижения и интелигентния дизайн, хора,които не влизат в клишето като теб,хора,които се чувстват страхотно извън стадното чувство и стереотипите.

Вярвай ми, това са хората теглещи към прогрес. Дали са гейове,жени,найки,бащи,младежи, това не епризнак,по който да делиш хората.

Чета ти писанията и започваш действително да ми се струваш доста стаден тип. Моето мнение няма значение за теб, но и нашите разбирания за коли не се покриват с твоите - твърдо примитивни и първосигнални импулси. Сори.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 29 Мар 2012 00:29

E60_Power написа:
LEXUS написа:
E60_Power написа:
С тази "придобивка" - хибрид на стойност 50.000 български лева шута в този форум си ти! Още ли не си го разбрал?
Според мен ти си големия шут с тракащ дизел. Той човекът кара Приус,който е класи над ретроградно БМВ. Приус е висока технология, БМВ си е стара работа.
Нека е ретроградна. А и изобще не ми дреме дали някой, който никога не е сядал в подобна кола мисли по такъв начин. Приус е кола, чиято таргет група са хора, както следва: гейове, изтрещели еколози, майки с деца, жени, травестити. И други подобни индивиди.

Кой не е сядал в подобна кола? Да не е колата на папата. Дизелова кола .Какво повече да ме впечатли. Ако искам вървене,последното,което бих си взел е дизелов седан, не съм чичкото от 5-тия етаж. Има бензинови спортни коли,а дизеловия седан си е дизелов седан-сива мишка.

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 29 Мар 2012 00:29

E60_Power написа:
LEXUS написа:
E60_Power написа:

Хахаха, ти си просто уникат. Бисера на форума. w00t.gif
Ще хвърлиш ли повече светлина върху таргет групата на Приус. Някакъв източник ли цитираш или това си го чул на женския пазар? biggrin.gif
Или може би е като 1,4 турбо дизеловият двигател на БМВ! tooth.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 29 Мар 2012 00:31

Аз искам за 10-ти път да попитам Слутравълър как според него Шевролет Волт има макс.скорост 160км./ч. как я поддържа, само с 1.4 двигателя ли при тегло 1732 кг. или е ограничен електронно както Приус и Лексус?

E60_Power

Мнение от E60_Power » 29 Мар 2012 00:34

LEXUS написа:
E60_Power написа:
slowtraveler написа: - без юркане, с бавно намаляване на скоростта, без настъпване и с избягване на висока скорост и избягване на малко по-продължително голямо натоварване на енергетичната установка...
Звучи ми като - без свирки, без отзад, на загасени лампи и по възможност без изпотяване.

25 страници коментари за тая смешна пластмасова кошница на стойност 50 бона, дето на магистрала със 130 км/ч / Бъдапеща - Загреб / щеше да се разпадне! Не е истина, просто!
Смешна пластмасова кошница?
Радвам се за личната т позиция,но не мога да се съглася, Приус е такова инженерно бижу, че БМВ имат много да учат как се прави високотехнологична кола и никак не е пластмасов,а с качествени материали. Но нека запазим личното си отношение. Всеки има разбиране за нещата.
Виж, аз говоря за личните си впечатления от Приус от едно пътуване в Европа. Ебати и инженерното бижу с неудобни седалки, смешен и жалък интериор и возия като умрела костенурка. Много големо "инженерно " бижу, няма що! Ти возил ли си се в Приус или впечатленията ти са от клипове и инфо в wikipedia? Колата е много зле. Ама много. И гаранция ти давам, че ако го напънеш със 150 километра в час, най-вероятно ще удари и по-висок разход от моята, дето в 218 коня. Ако не се разпадне, де! Така, че не виждам какво точно БМВ може да вземе от един Приус, освен да предизвика буря от негодувание у феновете на марката. Може да почерпи идеи от Land Cruisser. От Приус - да не дава Господ.

E60_Power

Мнение от E60_Power » 29 Мар 2012 00:36

prius 3 написа:
E60_Power написа:
LEXUS написа: Според мен ти си големия шут с тракащ дизел. Той човекът кара Приус,който е класи над ретроградно БМВ. Приус е висока технология, БМВ си е стара работа.

Ще хвърлиш ли повече светлина върху таргет групата на Приус. Някакъв източник ли цитираш или това си го чул на женския пазар? biggrin.gif
Скъпа, аре да не се нервираш, а? :laughing6:

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 29 Мар 2012 00:39

E60_Power написа:
LEXUS написа:
E60_Power написа:
Звучи ми като - без свирки, без отзад, на загасени лампи и по възможност без изпотяване.

25 страници коментари за тая смешна пластмасова кошница на стойност 50 бона, дето на магистрала със 130 км/ч / Бъдапеща - Загреб / щеше да се разпадне! Не е истина, просто!
Смешна пластмасова кошница?
Радвам се за личната т позиция,но не мога да се съглася, Приус е такова инженерно бижу, че БМВ имат много да учат как се прави високотехнологична кола и никак не е пластмасов,а с качествени материали. Но нека запазим личното си отношение. Всеки има разбиране за нещата.
Виж, аз говоря за личните си впечатления от Приус от едно пътуване в Европа. Ебати и инженерното бижу с неудобни седалки, смешен и жалък интериор и возия като умрела костенурка. Много големо "инженерно " бижу, няма що! Ти возил ли си се в Приус или впечатленията ти са от клипове и инфо в wikipedia? Колата е много зле. Ама много. И гаранция ти давам, че ако го напънеш със 150 километра в час, най-вероятно ще удари и по-висок разход от моята, дето в 218 коня. Ако не се разпадне, де! Така, че не виждам какво точно БМВ може да вземе от един Приус, освен да предизвика буря от негодувание у феновете на марката. Може да почерпи идеи от Land Cruisser. От Приус - да не дава Господ.
Да не дава господ,ама БМВ ще взима хибридни технологии от Тойота. Иначе ще затънат в нафта до колене.

Приус е инженерно бижу-толкова технология има в него,колкото в цялата гама на БМВ горе-долу. Возията е много приятна,много удобни седалки,страхотен и модерен интериор.Колата е чудесна/ ЛЕД светлини,стопове. Разходът му е нисък. Идеален е Приус
БМВ какво е- стара техника- тракащ дизел, сив дизайн, тъп дизайн дори, вече 30-40 години почти еднакъв дизайн с минимални промени, излезе новото-то като стария модел. Отвътре пластмасови табла със ситни копченца,изтъркващи се волани, люпещ се лак. И една динамика. Който иска динамика-има си модели за динамика на всяка фирма, не е необходим чичковски седан.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 29 Мар 2012 00:40

E60_Power написа:
prius 3 написа:
E60_Power написа:

Скъпа, аре да не се нервираш, а? :laughing6:
Нахален си, караш БМВ ,нали? Личи си възпитание и манталитет на рацер. laugh.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 29 Мар 2012 00:48

Prius 3, ти разбра ли колко не си наясно с колата си и с това,че Приус не е икономичен? ХАха, тук има няколко човека,които много им се иска това- Скот и още 2-3-ма. Те все въртят и сучат да кажат ,че Приус не е икономичен ахахахахахах.

Показваш им,че харчи 3/100 градско и около 4/100 извънградско, те почват да обясняват ,че това не може да е така. Еййй,че досади. biggrin.gif

После пък ги питам -ограничението на скоростта е 130км./ч. , къде сте се разхвърчали със 180? Човек ще рече ,че всеки си кара колата по-голямата част от времето все в нарушение над 130-140км./ч. Еййй,състезатели бе. Хем нарушители,хем искат да им икономично. Няма кола, която да я юркаш и да ти харчи 4/100.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 29 Мар 2012 00:52

E60_Power написа: И гаранция ти давам, че ако го напънеш със 150 километра в час, най-вероятно ще удари и по-висок разход от моята, дето в 218 коня. Ако не се разпадне, де!
Ейй,да го напънеш,...да се разпадне, ще кажеш,че с 350 ще караш. То голямо напъване 150км./ч.,това ако е напъване хахаха, престани с глупостите. laugh.gif

E60_Power

Мнение от E60_Power » 29 Мар 2012 00:52

LEXUS написа:
E60_Power написа:
LEXUS написа: Смешна пластмасова кошница?
Да не дава господ,ама БМВ ще взима хибридни технологии от Тойота. Иначе ще затънат в нафта до колене.

Приус е инженерно бижу-толкова технология има в него,колкото в цялата гама на БМВ горе-долу. Возията е много приятна,много удобни седалки,страхотен и модерен интериор.Колата е чудесна/ ЛЕД светлини,стопове. Разходът му е нисък. Идеален е Приус
БМВ какво е- стара техника- тракащ дизел, сив дизайн, тъп дизайн дори, вече 30-40 години почти еднакъв дизайн с минимални промени, излезе новото-то като стария модел. Отвътре пластмасови табла със ситни копченца,изтъркващи се волани, люпещ се лак. И една динамика. Който иска динамика-има си модели за динамика на всяка фирма, не е необходим чичковски седан.
Последният ти пост казва всичко - ЛЕД светлини :laughing6: Евала, това е истината за автомобила. "Возията е много приятна"!?!?!?!?!?! Колко пъти си се возил в такава кола? Моля, отговори! "Страхотен интериор" :laughing6: Да, много е "добър" - километража в средата, та заедно с благоверната заедно да решавате с каква скорост да се движите :laughing6: "БМВ - сив дизайн, тъп дизайн" Мухахаххахаха!!! Да, бе верно. Те и Порше нямат кой знае колко промени и имат един и същи дизайн, но са много повече коли от Тойота, нали!

P.S. В удобно за теб време като колега от форума ти предоставям колата за тест драйв, респективно ти ми осигуряваш един Приус ....... и правим разликата!

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 29 Мар 2012 00:56

E60_Power написа:
Последният ти пост казва всичко - ЛЕД светлини :laughing6: Евала, това е истината за автомобила. "Возията е много приятна"!?!?!?!?!?! Колко пъти си се возил в такава кола? Моля, отговори! "Страхотен интериор" :laughing6: Да, много е "добър" - километража в средата, та заедно с благоверната заедно да решавате с каква скорост да се движите :laughing6: "БМВ - сив дизайн, тъп дизайн" Мухахаххахаха!!! Да, бе верно. Те и Порше нямат кой знае колко промени и имат един и същи дизайн, но са много повече коли от Тойота, нали!

P.S. В удобно за теб време като колега от форума ти предоставям колата за тест драйв, респективно ти ми осигуряваш един Приус ....... и правим разликата!
Да, ЛЕД светлини още днес, защото при БМВ ще ги сожат серийно пак 5 години след цивилизацията biggrin.gif
Километража е в средата и е електронен- супер! а не старомодни стрелки в кръгове като часовник на стената biggrin.gif Те и в самолетите уредите бяха със стрелки,вече всичко с ел.дисплеи.

За Порше - Лексус ЛФА ги бие на вървене където ги хване. Погледни резултатите на Нурбургринг.

Нямам как да се сравняват коли от различен клас- БМВ 5 и Приус са коли от съвсем различни класове със съвсем различни цели конструирани и със съвсем различни технологии.

E60_Power

Мнение от E60_Power » 29 Мар 2012 01:04

http://editorial.autos.msn.com/listarti ... id=1091905

:laughing6: :laughing6: :laughing6:

Women first: 1. Beetle, 2. Civic, 3. Prius

:laughing6:

What man drive: BMW M6, Dodge Viper, Corvette :laughing6:

MX5

Мнение от MX5 » 29 Мар 2012 01:17

Japanese_fever написа:
E60_Power написа:
Да си видял някъде да отричам качествата на Тойота? Land Cruisser е джип номер едно за мен. Много по-добър от всяко БМВ в този клас.
Аз не съм чувал БМВ да имат джип, нито съм виждал БМВ на офф роуд.
БМВ просто имат едни паркетни СУВ-та, които са предназначени само за асфалт. Това само като им видиш гумите, отделно тези модели на БМВ излязоха около 2000-та.
Japanese, с тия еспертни мнения направо нямаш спирачки laugh.gif
Интересно като са предназначени само за асфалт, защо мога и извън асфалта да се движат?
http://www.youtube.com/watch?v=KcREMPP22pg

Въобще карал ли си въпросните БМВ-та или ей така си генерираш? wink.gif

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 29 Мар 2012 01:18

E60_Power написа:[

Виждам, че си много зле с общата култура и по-специално с колите. Основни и елементарни неща не знаеш, но парадираш и се опитваш да се направиш на много умен. На Приус за твое сведение скоростта и режима на работа на силовата система се проектират на предното стъкло точно пред водача. Няма нужда да гледаш по средата. Хората са го измислили. И представи си само, че това не е екстра. Това е в базовото оборудване. Влез в каталога на екстрите на БМВ и виж колко ще те обрулят за това и после пак говори!
Така и не каза за таргета на водачите на Приус. Чакаме да видим какъв ще е следващият ти бисер! laugh.gif
Ето ти немският Приус форум и хората, които карат Приус какви професии имат:
http://www.priusfreunde.de/portal/index ... &id=115765
Разгледай ги хубаво и ми кажи колко от тях са с по-ниско от висше образование. Ето, давам ти пореден повод да опровергаеш, че не си шута на форума.

Заключено