Защо да е ммоиче, ти все повече ми заприличваш на неизживян пубертет или някакво желание да изпъкнеш, дори и с глупост или бърза скорост. Много масова психоза е това.E60_Power написа:Нека е ретроградна. А и изобще не ми дреме дали някой, който никога не е сядал в подобна кола мисли по такъв начин. Приус е кола, чиято таргет група са хора, както следва: гейове, изтрещели еколози, майки с деца, жени, травестити. И други подобни индивиди.LEXUS написа:Според мен ти си големия шут с тракащ дизел. Той човекът кара Приус,който е класи над ретроградно БМВ. Приус е висока технология, БМВ си е стара работа.E60_Power написа:
С тази "придобивка" - хибрид на стойност 50.000 български лева шута в този форум си ти! Още ли не си го разбрал?
P.S. Насявам се, че колегата е момиче. Това ще обясни всичко.
Приус е кола за умни хора,ценящи инженерните постижения и интелигентния дизайн, хора,които не влизат в клишето като теб,хора,които се чувстват страхотно извън стадното чувство и стереотипите.
Вярвай ми, това са хората теглещи към прогрес. Дали са гейове,жени,найки,бащи,младежи, това не епризнак,по който да делиш хората.
Чета ти писанията и започваш действително да ми се струваш доста стаден тип. Моето мнение няма значение за теб, но и нашите разбирания за коли не се покриват с твоите - твърдо примитивни и първосигнални импулси. Сори.