Някой да е ходил до Албена тези дни ?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
desotodorov

Някой да е ходил до Албена тези дни ?

Мнение от desotodorov » 20 Мар 2012 11:21

Здравейте колеги, времето за планиране на лятната отпуска настъпи и се чудех дали пак да е Албена...в тази връзка се сетих, че се чуваха някакви отгласи, че морето било отнесло плажовете по северното черноРоМие...мхмхм...много ще съм благодарен ако някой е ходил тези дни до Албена да сподели дали е останал поне малко пясък там cool.gif :)

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 20 Мар 2012 15:27

И да няма пясък те ще насипят нов :whistle:

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 20 Мар 2012 23:11

Няма проблеми с ивицата резервирай смело :thumbsup:

desotodorov

Мнение от desotodorov » 21 Мар 2012 14:39

Благодаря - тези дни ще го направя :)

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 22 Мар 2012 16:08

desotodorov написа:Благодаря - тези дни ще го направя :)
Цените в Албена са по-високи, отколкото в Кушадасъ в хотел 5 звезди. За лукса, обслужване и храна изобщо не може да се прави сравнение.
Докато хотелиерите ни не се научат да дават качество срешу парите, които им плащам, няма да стъпя повече на българското черноморие. :censored:
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 22 Мар 2012 18:09

Kiki написа:Цените в Албена са по-високи, отколкото в Кушадасъ в хотел 5 звезди. За лукса, обслужване и храна изобщо не може да се прави сравнение.
Докато хотелиерите ни не се научат да дават качество срешу парите, които им плащам, няма да стъпя повече на българското черноморие. :censored:
Една корекция - цените са по-високи за БЪЛГАРИ. Няколко приятели от Германия платиха по-малко от 1/3 от цената за същия пакет предлаган от Албена турс (7 дни - ол инклузив), като в цената беше включен и чартъра от Германия...
Изображение

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 22 Мар 2012 20:08

Руди, може и да е така, но ние не сме германци.
Затова ще ходим в Турция.
Миналата година бях там и съм очарован от отношение и обслужване.
Пътищата са хубави и пътуването с кола е удоволствие.
Само трябва да се спазват правилата, защото глобите са солени. biggrin.gif

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 22 Мар 2012 22:26

Как да се научат на добро обслужване хотелиерите в БГ, като от самото начало са тръгнали с идеята за пране на пари,а не за печалба. Всички знаем на кого са хотелите по БГ черноморие. А имаше възможност да направим курортите си магнит за богати туристи,а не за прошляци! :censored:
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Аватар
savov63

Мнение от savov63 » 23 Мар 2012 09:39

BIS тука си много прав. :thumbsup:
TOYOTA AURIS D4D

baba_metca

Мнение от baba_metca » 23 Мар 2012 10:08

Rudy написа:
Kiki написа:Цените в Албена са по-високи, отколкото в Кушадасъ в хотел 5 звезди. За лукса, обслужване и храна изобщо не може да се прави сравнение.
Една корекция - цените са по-високи за БЪЛГАРИ. Няколко приятели от Германия платиха по-малко от 1/3 от цената за същия пакет предлаган от Албена турс (7 дни - ол инклузив), като в цената беше включен и чартъра от Германия...
Руди, кажи от коя агенция са си взели пакета, да си купя и аз, пък какво, няма д аим ползвам чартъра, голяма работа.

Аватар
BIS

Мнение от BIS » 23 Мар 2012 10:24

Много скандинавски и германски туроператури, продават супер изгодни пакети за цял свят (много по-евтино от БГ агенции).
TOYOTA Avensis D4D-2002g.

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 23 Мар 2012 12:56

baba_metca написа:Руди, кажи от коя агенция са си взели пакета, да си купя и аз, пък какво, няма д аим ползвам чартъра, голяма работа.
TUI - обаче трябва да ползваш чартъра, което е ОК за чужденците, ама ако ние трява да идем там... Въпреки, че познавам и хора дето отиват да карат Коледа и Нова Година в Германия, после чартъра, хотела, ските - не ползват само чартъра на връщане към Германия ...
Изображение

Аватар
mitkoa
Обратна връзка:

Мнение от mitkoa » 23 Мар 2012 21:35

За Гърция съм запазвал през английски туроператори, без да се налага да ползвам полет.Само нощувки.
А иначе мразя да ми правят реклама на турски, гръцки курорти.Пита човек за Албена, Слънчев бряг и т.н и веднага се появят ПР-ите на Грция и Турция и убеждават непоискано, колко по-добре е там сравнено с бг черноморието.Никога Гърция и Турция не могат да платят за толкова реклама, колкото безплатно в БГ им се прави от самодейни маркетолози.

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 24 Мар 2012 17:43

mitkoa написа:За Гърция съм запазвал през английски туроператори, без да се налага да ползвам полет.Само нощувки.
А иначе мразя да ми правят реклама на турски, гръцки курорти.Пита човек за Албена, Слънчев бряг и т.н и веднага се появят ПР-ите на Грция и Турция и убеждават непоискано, колко по-добре е там сравнено с бг черноморието.Никога Гърция и Турция не могат да платят за толкова реклама, колкото безплатно в БГ им се прави от самодейни маркетолози.
Аз на правя реклама на никого, а коментирам лоялноста към клиента.
Ако всички зарежем нашите наглеци/собственици на хотели/ за един сезон, ще се научат да ти дават полагащото ти се отношение, а не да не ти сменят чаршафите нито веднъж за целия ти престой в хотела, да ти дават степчета, разредена бира до неузнаваемост и останала храна от предишния ден. Да ти взимат допълнително пари за паркинг, да те гледат на кръв като поискаш нещо, да ти взимат пари на плажа за чадъри и шезлонги и..... какви ли не още простотии.
Последно промяна от Kiki на 24 Мар 2012 21:17, променено общо 1 път.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Мар 2012 18:10

на халкидики за 5 нощувки ни смениха чаршафите и хавлиите само два пъти rolleyes.gif за шезлонг и чадър също си плащахме. вечерята беше под всякаква критика...и това голям хотел 4 звезди wacko.gif

Публикувай отговор