Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
desotodorov
Мнение
от desotodorov » 20 Мар 2012 11:21
Здравейте колеги, времето за планиране на лятната отпуска настъпи и се чудех дали пак да е Албена...в тази връзка се сетих, че се чуваха някакви отгласи, че морето било отнесло плажовете по северното черноРоМие...мхмхм...много ще съм благодарен ако някой е ходил тези дни до Албена да сподели дали е останал поне малко пясък там

desotodorov
-
Petar
Мнение
от Petar » 20 Мар 2012 15:27
И да няма пясък те ще насипят нов

Petar
-
Nedkow
- Благодарил/а: 1 път
Мнение
от Nedkow » 20 Мар 2012 23:11
Няма проблеми с ивицата резервирай смело

Nedkow
-
desotodorov
Мнение
от desotodorov » 21 Мар 2012 14:39
Благодаря - тези дни ще го направя

desotodorov
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 22 Мар 2012 16:08
desotodorov написа:Благодаря - тези дни ще го направя

Цените в Албена са по-високи, отколкото в Кушадасъ в хотел 5 звезди. За лукса, обслужване и храна изобщо не може да се прави сравнение.
Докато хотелиерите ни не се научат да дават качество срешу парите, които им плащам, няма да стъпя повече на българското черноморие.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Kiki
-
Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Rudy » 22 Мар 2012 18:09
Kiki написа:Цените в Албена са по-високи, отколкото в Кушадасъ в хотел 5 звезди. За лукса, обслужване и храна изобщо не може да се прави сравнение.
Докато хотелиерите ни не се научат да дават качество срешу парите, които им плащам, няма да стъпя повече на българското черноморие.

Една корекция - цените са по-високи за
БЪЛГАРИ. Няколко приятели от Германия платиха по-малко от 1/3 от цената за същия пакет предлаган от Албена турс (7 дни - ол инклузив), като в цената беше включен и чартъра от Германия...
Rudy
-
Kiki
Мнение
от Kiki » 22 Мар 2012 20:08
Руди, може и да е така, но ние не сме германци.
Затова ще ходим в Турция.
Миналата година бях там и съм очарован от отношение и обслужване.
Пътищата са хубави и пътуването с кола е удоволствие.
Само трябва да се спазват правилата, защото глобите са солени. biggrin.gif
Kiki
-
BIS
Мнение
от BIS » 22 Мар 2012 22:26
Как да се научат на добро обслужване хотелиерите в БГ, като от самото начало са тръгнали с идеята за пране на пари,а не за печалба. Всички знаем на кого са хотелите по БГ черноморие. А имаше възможност да направим курортите си магнит за богати туристи,а не за прошляци!

TOYOTA Avensis D4D-2002g.
BIS
-
savov63
Мнение
от savov63 » 23 Мар 2012 09:39
BIS тука си много прав.

TOYOTA AURIS D4D
savov63
-
baba_metca
Мнение
от baba_metca » 23 Мар 2012 10:08
Rudy написа:Kiki написа:Цените в Албена са по-високи, отколкото в Кушадасъ в хотел 5 звезди. За лукса, обслужване и храна изобщо не може да се прави сравнение.

Една корекция - цените са по-високи за
БЪЛГАРИ. Няколко приятели от Германия платиха по-малко от 1/3 от цената за същия пакет предлаган от Албена турс (7 дни - ол инклузив), като в цената беше включен и чартъра от Германия...
Руди, кажи от коя агенция са си взели пакета, да си купя и аз, пък какво, няма д аим ползвам чартъра, голяма работа.
baba_metca
-
BIS
Мнение
от BIS » 23 Мар 2012 10:24
Много скандинавски и германски туроператури, продават супер изгодни пакети за цял свят (много по-евтино от БГ агенции).
TOYOTA Avensis D4D-2002g.
BIS
-
Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Rudy » 23 Мар 2012 12:56
baba_metca написа:Руди, кажи от коя агенция са си взели пакета, да си купя и аз, пък какво, няма д аим ползвам чартъра, голяма работа.
TUI - обаче трябва да ползваш чартъра, което е ОК за чужденците, ама ако ние трява да идем там... Въпреки, че познавам и хора дето отиват да карат Коледа и Нова Година в Германия, после чартъра, хотела, ските - не ползват само чартъра на връщане към Германия ...
Rudy
-
mitkoa
-
Обратна връзка:
Мнение
от mitkoa » 23 Мар 2012 21:35
За Гърция съм запазвал през английски туроператори, без да се налага да ползвам полет.Само нощувки.
А иначе мразя да ми правят реклама на турски, гръцки курорти.Пита човек за Албена, Слънчев бряг и т.н и веднага се появят ПР-ите на Грция и Турция и убеждават непоискано, колко по-добре е там сравнено с бг черноморието.Никога Гърция и Турция не могат да платят за толкова реклама, колкото безплатно в БГ им се прави от самодейни маркетолози.
mitkoa
-
Kiki
Мнение
от Kiki » 24 Мар 2012 17:43
mitkoa написа:За Гърция съм запазвал през английски туроператори, без да се налага да ползвам полет.Само нощувки.
А иначе мразя да ми правят реклама на турски, гръцки курорти.Пита човек за Албена, Слънчев бряг и т.н и веднага се появят ПР-ите на Грция и Турция и убеждават непоискано, колко по-добре е там сравнено с бг черноморието.Никога Гърция и Турция не могат да платят за толкова реклама, колкото безплатно в БГ им се прави от самодейни маркетолози.
Аз на правя реклама на никого, а коментирам лоялноста към клиента.
Ако всички зарежем нашите наглеци/собственици на хотели/ за един сезон, ще се научат да ти дават полагащото ти се отношение, а не да не ти сменят чаршафите нито веднъж за целия ти престой в хотела, да ти дават степчета, разредена бира до неузнаваемост и останала храна от предишния ден. Да ти взимат допълнително пари за паркинг, да те гледат на кръв като поискаш нещо, да ти взимат пари на плажа за чадъри и шезлонги и..... какви ли не още простотии.
Последно промяна от
Kiki на 24 Мар 2012 21:17, променено общо 1 път.
Kiki
-
desSs
Мнение
от desSs » 24 Мар 2012 18:10
на халкидики за 5 нощувки ни смениха чаршафите и хавлиите само два пъти

за шезлонг и чадър също си плащахме. вечерята беше под всякаква критика...и това голям хотел 4 звезди

desSs