Разбира се ако не си предубеден към френските автомобили, както много колеги тук

Форд C MAX също имат с дизелов агрегат. Отново ако не си с предубеждения.
Колега, не му давай такъв "приятелски" съвет да си вземе Рено Гранд Еспейс, защото графата с ремонтите ще му изпили нервите. Типични проблеми- Дефект в картите за запалване, датчици за налягане в гумите, др. различни проблеми с електрониката, слаба ходова част и др. повреди с ниво над средното.scorpion написа:Апропо колега, ако търсиш семеен Ван то Рено Гранд Еспейс предлага избор с 2.2 и 3.0 дизелов агрегат (Имат и бензинов но там трябва задължително газова). Мой приятел ме е возил в неговия (мисля, че беше 2006 или 2007 г.) и мисля, че с екстрите си, возията си и дори визията няма друг ван, който да му съперничи. И вервай ми ... върви !
Разбира се ако не си предубеден към френските автомобили, както много колеги тук![]()
Гранд Еспас е Голям семеен Ван - в класа на Превиа, може би имаше предвид Гранд Сеник. По-интересните алтернативи в класа на Версо/Зафира са Мазда 5, Киа Каренс, ФВ Туран, Форд Ес Макс, Новия Ситроен Пикасо и Митсубиши Грандисscorpion написа:...Рено Гранд Еспейс предлага избор с 2.2 и 3.0 дизелов агрегат ...
Айдеее, надуши, че се дават съвети за други марки. Старт! Кажи сега тюффф какво казва за гранд еспейса.LEXUS написа:Колега, не му давай такъв "приятелски" съвет да си вземе Рено Гранд Еспейс, защото графата с ремонтите ще му изпили нервите. Типични проблеми- Дефект в картите за запалване, датчици за налягане в гумите, др. различни проблеми с електрониката, слаба ходова част и др. повреди с ниво над средното.scorpion написа:Апропо колега, ако търсиш семеен Ван то Рено Гранд Еспейс предлага избор с 2.2 и 3.0 дизелов агрегат (Имат и бензинов но там трябва задължително газова). Мой приятел ме е возил в неговия (мисля, че беше 2006 или 2007 г.) и мисля, че с екстрите си, возията си и дори визията няма друг ван, който да му съперничи. И вервай ми ... върви !
Разбира се ако не си предубеден към френските автомобили, както много колеги тук![]()
Знам,че е много удобен ван, но надеждността му е много ниска. Не бих препоръчал такава кола за друго освен за комфорта й.
От всички изброени, според мен хваща око само Грандис-а.Scott написа:Гранд Еспас е Голям семеен Ван - в класа на Превиа, може би имаше предвид Гранд Сеник. По-интересните алтернативи в класа на Версо/Зафира са Мазда 5, Киа Каренс, ФВ Туран, Форд Ес Макс, Новия Ситроен Пикасо и Митсубиши Грандисscorpion написа:...Рено Гранд Еспейс предлага избор с 2.2 и 3.0 дизелов агрегат ...
http://www.car-blogger.co.uk/?p=294
Грандис има мой много добър приятел - никога не бих определил тази кола като луксозна и стабилна. Много е просторен, но само до там. Нито е здрав, нито е стабилен. На под 100 к сменихме 2 -те лагер-главини отпред - 600 лв бройката. Чека присветва от около 70-80 к за нещо си на турбото. Много пластмаса вътре, седалките са като в маршрутка, а и цялостното усещане вътре също... Единственото му качество е простора, но при цена около 30% поне над корола версо, не е чудно, че има 5 в София. Няма нито един в цяла България за части. Стой далеч от Грандиса пък е моя съвет.Kiki написа:От всички изброени, според мен хваща око само Грандис-а.Scott написа:Гранд Еспас е Голям семеен Ван - в класа на Превиа, може би имаше предвид Гранд Сеник. По-интересните алтернативи в класа на Версо/Зафира са Мазда 5, Киа Каренс, ФВ Туран, Форд Ес Макс, Новия Ситроен Пикасо и Митсубиши Грандисscorpion написа:...Рено Гранд Еспейс предлага избор с 2.2 и 3.0 дизелов агрегат ...
http://www.car-blogger.co.uk/?p=294![]()
Просторен, стабилен, здрав и луксозен.
Много се радвам,че ми следиш постовете, но лъжа ли казах?gh0s7r1d3r написа:Айдеее, надуши, че се дават съвети за други марки. Старт! Кажи сега тюффф какво казва за гранд еспейса.LEXUS написа:Колега, не му давай такъв "приятелски" съвет да си вземе Рено Гранд Еспейс, защото графата с ремонтите ще му изпили нервите. Типични проблеми- Дефект в картите за запалване, датчици за налягане в гумите, др. различни проблеми с електрониката, слаба ходова част и др. повреди с ниво над средното.scorpion написа:Апропо колега, ако търсиш семеен Ван то Рено Гранд Еспейс предлага избор с 2.2 и 3.0 дизелов агрегат (Имат и бензинов но там трябва задължително газова). Мой приятел ме е возил в неговия (мисля, че беше 2006 или 2007 г.) и мисля, че с екстрите си, возията си и дори визията няма друг ван, който да му съперничи. И вервай ми ... върви !
Знам,че е много удобен ван, но надеждността му е много ниска. Не бих препоръчал такава кола за друго освен за комфорта й.
Иначе, грандиса е много зле. Дрънка яко на кухо вътре, чарколяците са безумно скъпи, дизела е 2.0 тди от гоуф и грам не върви. Ама грам! По-скоро го определям като бус, отколкото ван. Ес Макса според мой приятел, който кара лексус, бил много хубава кола - пътува с такъв до италия и беше много приятно изненадан. Аз не съм имал допир до такъв.
Аз пък карах един служебен, около 25 000 км. За този пробег нищо не му стана. Ходих и до Италия с него. По магистралите със 140, се държеше перфектно и стабилно.gh0s7r1d3r написа:Грандис има мой много добър приятел - никога не бих определил тази кола като луксозна и стабилна. Много е просторен, но само до там. Нито е здрав, нито е стабилен. На под 100 к сменихме 2 -те лагер-главини отпред - 600 лв бройката. Чека присветва от около 70-80 к за нещо си на турбото. Много пластмаса вътре, седалките са като в маршрутка, а и цялостното усещане вътре също... Единственото му качество е простора, но при цена около 30% поне над корола версо, не е чудно, че има 5 в София. Няма нито един в цяла България за части. Стой далеч от Грандиса пък е моя съвет.Kiki написа:От всички изброени, според мен хваща око само Грандис-а.Scott написа:Гранд Еспас е Голям семеен Ван - в класа на Превиа, може би имаше предвид Гранд Сеник. По-интересните алтернативи в класа на Версо/Зафира са Мазда 5, Киа Каренс, ФВ Туран, Форд Ес Макс, Новия Ситроен Пикасо и Митсубиши Грандис
http://www.car-blogger.co.uk/?p=294![]()
Просторен, стабилен, здрав и луксозен.
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 8 госта