Ангренажен ремък

Аватар
martod

Мнение от martod » 21 Фев 2012 19:18

kuzerdale написа:Добре де, дай линк или координати на място от където да си поръчам истински Гейтс или Контитех онлайн,ще съм ти много благодарен,...това ще е полезно не само за мен,...Доколкото разбирам Ратола е един от вариантите ,..?
За Ратола не си разбрал правилно, там ремъци за Тойота не предлагат ..
Ето ти един онлайн сайт, където предлагат и двете марки http://drive.bg/index.php?osCsid=29qp1d ... hjnkg63380
А за координати от къде да ги вземеш на 17- 18% по ниско, пиши на ЛС ..
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Аватар
kuzerdale

Мнение от kuzerdale » 21 Фев 2012 20:03

martod написа:
kuzerdale написа:Добре де, дай линк или координати на място от където да си поръчам истински Гейтс или Контитех онлайн,ще съм ти много благодарен,...това ще е полезно не само за мен,...Доколкото разбирам Ратола е един от вариантите ,..?
За Ратола не си разбрал правилно, там ремъци за Тойота не предлагат ..
Ето ти един онлайн сайт, където предлагат и двете марки http://drive.bg/index.php?osCsid=29qp1d ... hjnkg63380
А за координати от къде да ги вземеш на 17- 18% по ниско, пиши на ЛС ..
Благодаря ти много колега! За Ратола може и да ми свърши работа,..защото леко изневерих на Тойота и сега съм с Акорд-купе,..но все още ме кефи да влизам тук,обичам този форум,и Тойота като марка разбира се,..нали все сме си японци!!!! smile.gif biggrin.gif

Аватар
martod

Мнение от martod » 21 Фев 2012 22:46

kuzerdale написа: За Ратола може и да ми свърши работа,..защото леко изневерих на Тойота и сега съм с Акорд-купе,.
Абе и за Акорда няма да ти върши работа biggrin.gif айде да ти го кажа направо, та да го разбереш най сетне ..
Ратола върши работа само ако си с Мицубиши, Санг Йонг и отскоро Фият .. ohmy.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Аватар
kuzerdale

Мнение от kuzerdale » 21 Фев 2012 23:31

martod написа:
kuzerdale написа: За Ратола може и да ми свърши работа,..защото леко изневерих на Тойота и сега съм с Акорд-купе,.
Абе и за Акорда няма да ти върши работа biggrin.gif айде да ти го кажа направо, та да го разбереш най сетне ..
Ратола върши работа само ако си с Мицубиши, Санг Йонг и отскоро Фият .. ohmy.gif
Ясно wink.gif

Аватар
Instruktor59@yahoo.com

Мнение от Instruktor59@yahoo.com » 22 Фев 2012 22:08

Около 2000 г Королката 1,3 направи 120к (от 1991 г). Купих най-препоръчания тогава английски ремък, без никакви ролки. Отидох в сервиз при познати, след като свали стария ремък майсторът ме пита "Колега, ти тоя ремък к'во шъ го прайш?" Тогава разбрах, че напразно съм го сменил - в книгата си пише, че и картинки има, сменя се, ако има видими пукнатини, физически износени зъбци, видимо много прах от износването по корпуса и околните капаци... На 200 к я продадох в същото състояние.

Сегашната ми Корола е с верига и... не виждам потребност да я сменям.
Каквото сам си направя, никой не може...

Публикувай отговор