Дали Тойота и Лексус си плащат за първите места?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти

Плащат ли Тойота и Лексус да са първи по здравина?

Плащат, особено на ТЮВ
0
Няма гласували
Плащат на всички
2
4%
Плащат си и в САЩ, и на Ауто-Билд
2
4%
Плащат и на нас собствениците,за да ги мислим за здрави
10
21%
Не плащат, Тойота и Лексус са здрави
33
70%

Общо гласове: 47

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 17 Фев 2012 18:31

Лекс, извинявай, ама анкетата ти е предрешена.
То се знае кой отговор ще надделе.
Тия дето се заяжда са единици.
Злобари колкото си искаш. wink.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 17 Фев 2012 20:54

Аз гласувах, че плащат на собствениците и чакам сега да си получа лептата...
Изображение

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 17 Фев 2012 20:57

Rudy написа:Аз гласувах, че плащат на собствениците и чакам сега да си получа лептата...
Ти си ясен.
Тебе няма да те броим за враг! tongue.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 20:58

Ти ли го гласува това? Ахаха,тъкмо си викам кой е проявил чувство за хумор. biggrin.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

photon

Мнение от photon » 17 Фев 2012 21:08

Също така плащат и на трошливите марки да продължават да правят смотани коли, за да може да останат на върха в класацията...

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 17 Фев 2012 22:27

Rudy написа:Аз гласувах, че плащат на собствениците и чакам сега да си получа лептата...
Странно, и аз гласувах за същото, но защо показва само един глас?
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 22:35

Raya написа:
Защото И ТУКА Тойота плаща да не излизат верните резултати от анкетата!! biggrin.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 17 Фев 2012 23:20

Raya написа:
При мен излизат 2 гласа - 14% от гласувалите...
Изображение

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 17 Фев 2012 23:23

Kiki написа:Тебе няма да те броим за враг! tongue.gif
Кики, то най важното е от Тойота де ме броят в техните ведомости.
Изображение

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 18 Фев 2012 00:09

Моля за внимание: Подкупните собственици на Тойоти много бързо се множат! Държа да напомня, че в такива случаи се следва правилото "First come, first served". Склонен съм да споделя, част от подкупа с Raya, но не и с целия форум.

За колеги, които искат да се включат в подобни списъци - вижте - темата нa Веско
Изображение

mirott
Благодарил/а: 14 пъти
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от mirott » 18 Фев 2012 00:55

LEXUS написа:
mirott написа: Фактите са си факти!Тойота е номеро уно, споко, не сте се преебали дето карате такива biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
А ти какво караш? rolleyes.gif
Аз карам и авенсис!И май се попреебах с прословутата здравина!Ама имам по-здрава и евтина от него! :thumbsup:

Аватар
KiLLeR

Мнение от KiLLeR » 18 Фев 2012 01:16

Оня ден ги пуснаха парите, не разбрахте ли? laugh.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

E60_Power

Мнение от E60_Power » 18 Фев 2012 01:21

В тоя форум е ебати веселбата. Форумът на БМВ изглежда нереално стерилен и скучен в сравнение с този. Личното ми мнение, че Тойота и Лексус заслужено са на челните места по надеждност, защото са здрави коли. Обаче .... има едно "обаче", според мен! Качество поне според мен не означава само едно копче или лост да работи безотказно в продължение на 20 години, например. За мен качество означава и материала, който е използван за изработване на съответния бутон или детайл, и обема на мотора, ако щете / японските коли обикновено са с малки мотори за моя вкус /, и визията / екстериор / на автомобила, и цялостното и комплексно усещане за лукс и комфорт. И много други дребни и не чак толкова дребни неща. Понятието "качество" има различни измерения. Така аз възприемам нещата. И в този смисъл всеки при покупка на автомобил мислено нахвърля минуси и плюсове при евентуална покупка на конкретен автомобил. Защото хората са различни - едни обичат да пътуват, а други са домошари, други сменят често работата си, а трети се привързват към начина си на живот. И така нататък. Същото е и с избора на автомобил, просто защото хората са различни - едни искат кола, която да ги вози безпроблемно от точка А до Б, а други предпочитат автомобила да не е върха на надеждността, но да им доставя по-голямо удоволствие - като шофиране, като външен вид като общо усещане за това, че притежаваш хубава вещ. И затова споровете коя кола е по-по-най са малко безсмислени, защото един човек слуша главата си, а друг сърцето си. За мен модела Е60 по никакъв, ама по никакъв начин не може да бъде сравняван с която и да е Тойота / колкото и хубави коли да са японките /. Така усещам нещата аз, както всеки един човек има своите различни разбирания за естетика, лукс и комфорт. Да, може да е по-надолу в класации за надеждност, но никоя друга кола от тези, които съм притежавал / а те не са били една и две / не ми е доставяла такъв кеф при шофиране, както тази. Така, че ако ще и на 189-то място да е - ОК. Просто ми харесва повече от Тойота и това е. Визия, управление, мотори, спортен дух. Всичко. Мяташ едно кожено яке, слагаш Ray Ban-а и газ. Тая емоция и усещане за свобода нито една Тойота не може да ми даде. Просто, различни автомобили, различни таргет групи като клиенти, различни концепции.

Аватар
KiLLeR

Мнение от KiLLeR » 18 Фев 2012 01:48

КОлата е машина, служеща да те докара от А до Б като максимално рядко да минава през С(сервиз). Всичко останало е маркетинг. Интересна логика в това за качеството...това, което си написал е качество на материалите, а другото качество на готовия продукт т.е. ако едното не е на ниво и другото няма да работи 20години без проблем. Извод. . . еми ясен е.
Слагаш тъмните очила, късите гащи и риза и се качваш на една Солара и прашиш за морето wink.gif Взимаш ските яхаш Круйзера и отиваш на най-високата точка...а щях да забравя....тези неща можеш да ги направиш с всяка Тойта biggrin.gif
Не че съм такъв кон с капаци и само тойота ми е в главата, но да идваш и да ми казваш, че като си карам колата не изпитвам удоволствие не го приемам smile.gif Днес например си ме прибра за час по перфектната ни и идеално равна магистрала и всичко това с доста приличен разход, без да усетя никаква умора или напрежение след това smile.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

E60_Power

Мнение от E60_Power » 18 Фев 2012 02:06

KiLLeR написа:КОлата е машина, служеща да те докара от А до Б като максимално рядко да минава през С(сервиз). Всичко останало е маркетинг. Интересна логика в това за качеството...това, което си написал е качество на материалите, а другото качество на готовия продукт т.е. ако едното не е на ниво и другото няма да работи 20години без проблем. Извод. . . еми ясен е.
Слагаш тъмните очила, късите гащи и риза и се качваш на една Солара и прашиш за морето wink.gif Взимаш ските яхаш Круйзера и отиваш на най-високата точка...а щях да забравя....тези неща можеш да ги направиш с всяка Тойта biggrin.gif
Не че съм такъв кон с капаци и само тойота ми е в главата, но да идваш и да ми казваш, че като си карам колата не изпитвам удоволствие не го приемам smile.gif Днес например си ме прибра за час по перфектната ни и идеално равна магистрала и всичко това с доста приличен разход, без да усетя никаква умора или напрежение след това smile.gif
Нито на теб, нито на когото и да е в този форум казвам / все едно съм последна инстанция / какво е удоволствие. Всеки сам си преценява. От Тойота съм карал Корола / по обясними причини / и Авенсис. И двете са много далеч от моите разбирания за кола, която да ти доставя удоволствие от самото шофиране. Това, обаче, не значи, че са лоши автомобили или такива, които не са удобни за каране. Просто на мен не ми харесват кой знае колко в сравнение с БМВ. Въпрос на вкус.

Публикувай отговор