То се знае кой отговор ще надделе.
Тия дето се заяжда са единици.
Злобари колкото си искаш.

Нито на теб, нито на когото и да е в този форум казвам / все едно съм последна инстанция / какво е удоволствие. Всеки сам си преценява. От Тойота съм карал Корола / по обясними причини / и Авенсис. И двете са много далеч от моите разбирания за кола, която да ти доставя удоволствие от самото шофиране. Това, обаче, не значи, че са лоши автомобили или такива, които не са удобни за каране. Просто на мен не ми харесват кой знае колко в сравнение с БМВ. Въпрос на вкус.KiLLeR написа:КОлата е машина, служеща да те докара от А до Б като максимално рядко да минава през С(сервиз). Всичко останало е маркетинг. Интересна логика в това за качеството...това, което си написал е качество на материалите, а другото качество на готовия продукт т.е. ако едното не е на ниво и другото няма да работи 20години без проблем. Извод. . . еми ясен е.
Слагаш тъмните очила, късите гащи и риза и се качваш на една Солара и прашиш за моретоВзимаш ските яхаш Круйзера и отиваш на най-високата точка...а щях да забравя....тези неща можеш да ги направиш с всяка Тойта biggrin.gif
Не че съм такъв кон с капаци и само тойота ми е в главата, но да идваш и да ми казваш, че като си карам колата не изпитвам удоволствие не го приемамДнес например си ме прибра за час по перфектната ни и идеално равна магистрала и всичко това с доста приличен разход, без да усетя никаква умора или напрежение след това
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot], Semrush [Bot] и 10 госта