Пасат или Авенсис ?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Заключено
mirott
Благодарил/а: 14 пъти
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 15:05

SFINKS написа:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

И викаш вместо да вземат милионите на немските марки Мерцедес, БМВ и ВАГ и да ги класират на първо място , са взели милионите от Тойота за да ги класират първи biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
И никой не знае за това освен теб biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
и Мерцедес, БМВ и ВАГ и всички останали правят по убави коли ама си траят и дума не обелват за несправедливоста на TUV

ААААААААААА , ЗАКЛЕВАМ СЕ ТАКА НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ ОТДАВНА ЗАЛИВАМ СЕ ОТ НАЙ- ИСКРЕНИЯТ ВЪЗМОЖЕН СМЯХ ЗА КОЕТО ТИ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ
Ами явно отскоро четеш аутобилд!Аз оттогава спрях да го чета.Едно време беше голф, пасат, ауди-не се говореше за японци!Ама лекинко си ги попропуснал тия броеве.За смеха-моля, пак заповядай.Само дето се смееш заради собственото си незнание, ама и това не знаеш! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
О да, софиенец никога не може да ме разсмее така, толкова са залупени горките.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Последно промяна от mirott на 17 Фев 2012 15:09, променено общо 1 път.

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 15:08

mirott написа:
SFINKS написа:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

И викаш вместо да вземат милионите на немските марки Мерцедес, БМВ и ВАГ и да ги класират на първо място , са взели милионите от Тойота за да ги класират първи biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
И никой не знае за това освен теб biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
и Мерцедес, БМВ и ВАГ и всички останали правят по убави коли ама си траят и дума не обелват за несправедливоста на TUV

ААААААААААА , ЗАКЛЕВАМ СЕ ТАКА НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ ОТДАВНА ЗАЛИВАМ СЕ ОТ НАЙ- ИСКРЕНИЯТ ВЪЗМОЖЕН СМЯХ ЗА КОЕТО ТИ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ
Ами явно отскоро четеш аутобилд!Аз оттогава спрях да го чета.Едно време беше голф, пасат, ауди-не се говореше за японци!Ама лекинко си ги попропуснал тия броеве.За смеха-моля, пак заповядай.Само дето се смееш заради собственото си незнание biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Кои броеве бе.драги. Ти сериозно бъркаш ТЮВ с прегледа на качеството на Ауто-Билд. Това са две неща и в двете Тойота е в челото. Сега за кое говориш по-точно в старите броеве?
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 17 Фев 2012 15:16

Аз се самоизключвам от тоя високо интелектуален диспут , заболяха ме коремните мускули :help: :occasion9:
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

mirott

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 15:17

Ебети веселбата.Не с 1, ми с 2-ма софиенци!Няма как да ти обясня за какво говоря, защото за да ме разбереш, трябва да си чел, да имаш лични контакти от "кухнята".А с нищо не ми показа досега, че е така.Линкове, линкове...Аутобилд отдавна не правят сами контрол на качесвото а публикуват всичко, за което им се плаща!Туф правят статистика, за каквато им е платено!И статистика, в която субару е на светлинни години назад зад разни откровенни недоразумения на автомобилостроенето, просто не е правилна и мирише на пари!Как по-ясно да ви го напиша?Забавлявайте се, само дето лошото е, че се забавлявате със собствената си глупост biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 15:23

mirott написа:Ебети веселбата.Не с 1, ми с 2-ма софиенци!Няма как да ти обясня за какво говоря, защото за да ме разбереш, трябва да си чел.А с нищо не ми показа досега, че е така.Линкове, линкове...Аутобилд публикуват всичко, за което им се плаща!Туф правят статистика, за каквато им е платено!И статистика, в която субару е на светлинни години назад зад разни откровенни недоразумения на автомобилостроенето, просто не е правилна и мирише на пари!Как по-ясно да ви го напиша?Забавлявайте се, само дето лошото е, че се забавлявате със собствената си глупост biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ауто-Билд публикували каквото им се плаща,а ТЮВ и те ли така? Значи и БМВ си плаща на Ауто-Билд,ама не на ТЮВ! Имаш ли доказателства за теориите ти на коспирацията от Вършец? Много сте информирани във Вършец ви е бе! biggrin.gif Тюв значи и те били платени. biggrin.gif Трябва много да са платени,защото без ТЮВ никоя кола няма право да се движи! Тоест ТЮВ изкривяват реалната инфо от техн.прегледи ли? А? Е като я изкривяват защо Субару са сред първите.Ама ти наистина нищо не четеш:
http://www.domkrat.by/content/news/542.html

1 Porsche 911 5,5 % 69
2 Porsche Boxster 7,1 % 68
3 Hondy Jazz 7,3 % 78
3 Subaru Forester 7,3 % 94
5 Toyota Avensis 7,6 % 92
6 Toyota RAV4 7,8 % 89
7 Mazda MX-5 8,9 % 67
8 Toyota Corolla

Така, тия са платени, и СУБАРУ са си платили biggrin.gif

Ами и на J.D.Power и Consumer Reports ли им плаща Тойота?

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 15:23

mirott, имам малко работа,по-късно ще ти обяснявам още.

mirott

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 15:28

А, на мен ти си последния човек дето ще ми обяснява, споко!Освен всичко не четеш какво ти пиша.
Туф мислиш, че предоставят данните от техническите прегледи за статистиката ли?Леле...
Карай, че на цвинкстера ще му се спука жлъчката вече...
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Да ти прави впечатление, че порше са на 1-те места отвсякъде?!Не, нали...
Последно промяна от mirott на 17 Фев 2012 15:33, променено общо 1 път.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 15:30

mirott написа:А, на мен ти си последния човек дето ще ми обяснява, споко!Освен всичко не четеш какво ти пиша.
Туф мислиш, че предоставят данните от техническите прегледи за статистиката ли?Леле...
Карай, че на цвинкстера ще му се спука жлъчката вече...
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Да,никой в света не го е опровергал. Ти можеш ли? Ама не с викане от вършец,а с документи? Иначе това се нарича клевета. А защо Субару и те са сред първите в платения германски ТЮВ?

Аватар
kickata

Мнение от kickata » 17 Фев 2012 15:34

Абе хора вие не работите ли? 21 страници с шльокавица...
Алоооо, модератора! Удряй катинара вече...
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000

mirott

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 15:35

Никой не ги е опровергал, щото никой няма интерес да го прави!Документи...Докажи ми с документи, че тия статистики са верни?!Има ли документи, че толкова коли са минали на Туф и оттам е изградена тая статистика?!Няма и да ги публикуват, щото ще има после въпроси, оставки...
Последно промяна от mirott на 17 Фев 2012 15:41, променено общо 1 път.

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 17 Фев 2012 15:40

mirott написа:Ебети веселбата.Не с 1, ми с 2-ма софиенци!Няма как да ти обясня за какво говоря, защото за да ме разбереш, трябва да си чел, да имаш лични контакти от "кухнята".А с нищо не ми показа досега, че е така.Линкове, линкове...Аутобилд отдавна не правят сами контрол на качесвото а публикуват всичко, за което им се плаща!Туф правят статистика, за каквато им е платено!И статистика, в която субару е на светлинни години назад зад разни откровенни недоразумения на автомобилостроенето, просто не е правилна и мирише на пари!Как по-ясно да ви го напиша?Забавлявайте се, само дето лошото е, че се забавлявате със собствената си глупост biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
че е веселба няма спор biggrin.gif biggrin.gif
Я ни разкажи за кухнята и личните контакти с хората от TUV biggrin.gif biggrin.gif

Вършец освен с ЦРУ ,НАСА и извънземните е в тесни връзки и с TUV

нееееее , не мога повече :notworthy: :headbang: :toothy8: :partyman:
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

mirott

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 15:46

Очаквах го!Толкова си предвидим biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif И не Вършец, а аз!И само в Туф!
И да разкажа, ще ми се искат доказателства....трябва да ангажирам човека да ви обяснява неща, които и не предполагате!Ама то и на маса трябва.Че пък и сметката трябва да платя, че софиенци не сте от най-плащателните...дълга и широка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Важното за мен е да каже човека, че си е взел авенсис.Да не го мислим biggrin.gif :thumbsup:

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 17 Фев 2012 15:51

Споко , ти кажи за кухнята и за тайнствената марка дето е хем по евтина хем по качествена пък няма да ти искаме доказателства .
Даже обещавам да не се смея :help:
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

mirott

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 15:58

Няма! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Сега отивам да правя Вършечка статистика-6 човека колко вино могат да изпият, за колко време и с колко и какво мезе biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 17 Фев 2012 16:30

Ясно , да кажеш после информация от кухнята biggrin.gif
Ако има представители на ЦРУ на вечерята питай за Иран че ме вълнува biggrin.gif
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

Заключено