Пасат или Авенсис ?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Заключено
Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 14:19

mirott написа:Няма и да чуеш.То се спори с грамотни хора.Омръзнало ми е с Гугъл! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Гугъл,драги, дава информация,която ти от Вършец или аз от София няма как да я знаеме. Не всеки живее в Германия или САЩ.

Грамотният човек в никакъв случай не е твоя проротип- да отрича фактите без да се обоснове! Това не е грамотно,това кафеджийско говорене и такива кафеджийски тип говорители са ми писнали и направо им удрям в главите статистиката,а не пешо казал еди кво си,гошо не казал. Това са кафеджийки истории.

На мен ми е пределно ясно,че нямаш какво да кажеш и се правиш на ударен с мокър парцал,без да си удрян. Да наречеш ТЮВ некомпетентни и необосновани-организацията,която извършва техническите прегледи!, това говори достатъчно за грамотността ти.

Ти на какво се обосноваваш,знам,че не можеш да отговориш. smile.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

mirott
Благодарил/а: 14 пъти
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 14:25

Мога много, но не искам, защото няма смисъл.Имам достатъчно наблюдения и опит за да казвам, че тези класации не са верни!Пък който иска да си ги чете и да им вярва.Що, ако се обоснова какво?Ще ми дадеш медал ли?Или ще се извиниш, и ще кажеш, че не си прав?Ич не ме грее!Имаш право да мислиш каквото искаш, аз имам моето право, даже не съм длъжен никому да се обяснявам.Ок, верни са, живей си с тази нагласа и до там!Разчитай на статистика и дебелей biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :thumbsup:
п.с. Туф може и да са компетентни в техническите прегледи, но в статистическите работи са толкова подкупни, че ти е бедна фантазията...Не си работил там, нали?! :thumbsup:
Последно промяна от mirott на 17 Фев 2012 14:29, променено общо 1 път.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 14:29

Несъстоятелно изказване,както всички твои в темата. ТЮВ гради статистика на база МИЛИОНИ коли. Ти градиш мнение на каква база-милионна ли? Или каква -статистически издържана ли ти е информацията или от 2 гаражни сервизa и 1 дилър на стари коли от Италия.

Без значение- да спориш с ТЮВ си е голяма глупост откъдето и да го погледнеш и да ги наречеш некомпетентни и необосновани..... абсурдно изказване. Без ТЮВ в Германия нямат право да карат колите,а без твоето изказване имат право навсякъде да карат. Ясно е кой колко репутация има.

mirott

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 14:33

Да, гради статистика на база милиони евро...ама малко хора го знаят и четат ли, четат...и казват, че знаят щото са чели статистика!И тя казва, че човека трябва да си купи авенсис! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 17 Фев 2012 14:36

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

И викаш вместо да вземат милионите на немските марки Мерцедес, БМВ и ВАГ и да ги класират на първо място , са взели милионите от Тойота за да ги класират първи biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
И никой не знае за това освен теб biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
и Мерцедес, БМВ и ВАГ и всички останали правят по убави коли ама си траят и дума не обелват за несправедливоста на TUV

ААААААААААА , ЗАКЛЕВАМ СЕ ТАКА НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ ОТДАВНА ЗАЛИВАМ СЕ ОТ НАЙ- ИСКРЕНИЯТ ВЪЗМОЖЕН СМЯХ ЗА КОЕТО ТИ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ
Последно промяна от SFINKS на 17 Фев 2012 14:44, променено общо 1 път.
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 14:37

mirott написа:Да, гради статистика на база милиони евро...ама малко хора го знаят и четат ли, четат...и казват, че знаят щото са чели статистика!И тя казва, че човека трябва да си купи авенсис! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Леллее, значи Тойота плаща на всички по целия свят,а? Отново се обоснова,нещо документи да имаш или просто клевета. biggrin.gif То така най-лесно,седиш си във Вършец и знаеш световните конспирации,навътре си в делата на ТЮВ.

На J.D.Power, Consumer Reports също ли им плащат Тойота? Как пък така Тойота плащат и на Авто-Билд,че и Авто-Билд редовно я награждават. Пък може би и Мазда и БМв също плащат на Ауто-Билд,че са сред първите на 100 000км. тестове,заедно с Тойота! Значи не само Тойота плащала,ахаааа,ясно.

mirott

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 14:41

Колко мъка има по света, Боже!Дано някой ден ви просветне, ама едва ли !Сфинксе, помолих те да внимаваш с нападките, не ме разбра ли, какво ли?!
Човека дали си купи авенсис вече, или чака още някоя класацийка да му постнете? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 14:48

mirott написа:Колко мъка има по света, Боже!Дано някой ден ви просветне, ама едва ли !Сфинксе, помолих те да внимаваш с нападките, не ме разбра ли, какво ли?!
Аргументиран отговор, както винаги.Така и очаквах! Не разбрах на всички организации в света,занимаващи се с качеството на колите ли плащат Тойота? Явно плащат тройно в САЩ,за да влезе и Лексус и Сцион в класациите biggrin.gif А в Германия и БМВ плащат на Авто-Билд та да ги класират по-напред. biggrin.gif

Не знам във Вършец на кое му казвате обосновка, но има опасения,че му казвате на жалкия опит с коли на всеки, съпоставен с многомилионния на ТЮВ примерно. Аз имам приятели от малки градове и знам какви дървени философи са на маса, но и те,както тебе, говорят ала-бала. Като ги питаш ,хайде сега,приятелю,кажи откъде ти е инфото и на база колко бройки от всеки модел и марка,за който говориш ти е опита, се започват такива изречения като твоите.

Аз ти давам инфо от разнообразни източници, ти - никакво. Нали разбираш как висиш във въздуха като издишащ балон.
Най-лесно е да кажеш като комунистите- "това не е вярно", ама не можеш да кажеш защо.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 14:50

mirott написа:Колко мъка има по света, Боже!Дано някой ден ви просветне, ама едва ли !Сфинксе, помолих те да внимаваш с нападките, не ме разбра ли, какво ли?!
Човека дали си купи авенсис вече, или чака още някоя класацийка да му постнете? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Не,чака да разбере нещо за твоя опит,от който градиш стройното си мнение и засенчваш организация като ТЮВ,която борави със статистика на милиони коли от техническите прегледи,без които в Германия нямат право да се движат коли.

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 17 Фев 2012 14:51

Какви нападки те гонят тебе , е малко прекалявам с Вършец от време на време ама само с теб го свързвам това име biggrin.gif

Вече ни осветли че TUV взели парите на Тойота да ги класират първи , вземи да кажеш и коя е тайнствената по-евтина и по-качествена марка , тва ако не ми го кажеш ще ме мъчи до края на живота ми biggrin.gif
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

mirott

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 14:54

О да, говори ми biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Човече, напиши най-после дали си купи авенсис...би било лекомислено, ако след като всички статистики ти го казват да не го направиш! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Цвинксче, гледай да не прекаляваш вече!Желая ти дълъг живот, дано да разбереш някои неща не от гугъл или такива като мене biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Последно промяна от mirott на 17 Фев 2012 14:56, променено общо 1 път.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 14:55

Може да се двоуми и да изчаква статистиката от Вършец какво казва,ама точно и ясно. biggrin.gif rolleyes.gif

mirott

Мнение от mirott » 17 Фев 2012 14:59

Ти я мани тая дървена статистика, чети аутобилд и ше разбереш нещата biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 17 Фев 2012 15:03

Тя не е и статистика твоето,защото статистиката се прави по точни правила. Но нямаме нищо против да просветлиш човечеството коя кола е по-здрава от Тойота. Защото,знаеш ли, Пиех,бившият шеф на Фолксваген, го каза- Тойота са по-напред в качеството на колите от нас. Явно и той се е заблудил!

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 17 Фев 2012 15:04

mirott написа:О да, говори ми biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Човече, напиши най-после дали си купи авенсис...би било лекомислено, ако след като всички статистики ти го казват да не го направиш! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Цвинксче, гледай да не прекаляваш вече!Желая ти дълъг живот, дано да разбереш някои неща не от гугъл или такива като мене biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Благодаря ти искренно за веселият петък след обед .
Така не съм се смял от незнам колко време .
Само непоквареното от урбанизацията и глобализацията коренно население на Вършец може да ни дари с такива уникални и незабравими моменти :thumbsup:
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

Заключено