Тойота Карина е 2.0дизел проблем със свещите?!?
Тойота Карина е 2.0дизел проблем със свещите?!?
Здравейте от 4години колата се кара в БГ и от както е в семейството 3пъти се сменят подгряващите свещи по време на зимата.. и днеска се окача че пак са изгорели..до известно време зимата няма проблем пали с докосването на ключа.. и от 1път хоп и 4рите свещи аут.. от какво може да е въпросния проблем..? някакви обясними причини ?
-
-
- martod
То на нашият пазар има поне 30 марки ментета, ти за 3 се чудиш .. biggrin.giftarikat89 написа:ее 3 пъти вече различни слагам и всичките пъти ментета ли да са били?!?
saho - какво ще си проличи ако не цъка релето или ако цъка по късно или по рано ? да има вариант релето да е проблемо и заради него да горят свещите ли ?
Провери това което ти казва колегата, ако релето дълго време след като запали колата, продължава да дава напрежение, е от там може да ти горят свещите ..
И така и не каза, какви марки са били свещите дето си слагал до сега ..
Ако са някои от 10- 15 лв. нищо чудно, че ти горят често ..
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
тези сега последните които са вмомента на колата са Искра..предните два пъти бяха от магазин за японски автомобили и уж някакви японски свещи с някакви си хирошимски имена които ми е трудно да помня 
иначе днеска се обаждах пак тук там за свещи и с магазин Самураи(за японски автомобили) ми предлагат японски свещи за 18лв/бр.
в косер ми предлагат - искра -21лв и денсо - 32лв
в ауто + ми предложиха - беру - 32лв
и пак в още един магазин за японски машини ми предложиха за 22лв японски свещи но някакви марки където трябва да си е запиша за да е помня след 1час

иначе днеска се обаждах пак тук там за свещи и с магазин Самураи(за японски автомобили) ми предлагат японски свещи за 18лв/бр.
в косер ми предлагат - искра -21лв и денсо - 32лв
в ауто + ми предложиха - беру - 32лв
и пак в още един магазин за японски машини ми предложиха за 22лв японски свещи но някакви марки където трябва да си е запиша за да е помня след 1час