Тойота Карина е 2.0дизел проблем със свещите?!?
Тойота Карина е 2.0дизел проблем със свещите?!?
Мнение от tarikat89 » 07 Фев 2012 12:25
Здравейте от 4години колата се кара в БГ и от както е в семейството 3пъти се сменят подгряващите свещи по време на зимата.. и днеска се окача че пак са изгорели..до известно време зимата няма проблем пали с докосването на ключа.. и от 1път хоп и 4рите свещи аут.. от какво може да е въпросния проблем..? някакви обясними причини ?
tarikat89
saho
tarikat89
-
Мнение от Espace&Yaris » 07 Фев 2012 15:30
Е, няма как да изгориш хубави свещи толкова бързо освен ако не им подаваш 20V. Още такъв акумулатор не е слаган по колите ни.
Нека колегите те посъветват откъде да купиш свестни, аз съм имунизиран към дизела.
Нека колегите те посъветват откъде да купиш свестни, аз съм имунизиран към дизела.
Espace&Yaris
- martod
Мнение от martod » 07 Фев 2012 16:28
То на нашият пазар има поне 30 марки ментета, ти за 3 се чудиш .. biggrin.giftarikat89 написа:ее 3 пъти вече различни слагам и всичките пъти ментета ли да са били?!?
saho - какво ще си проличи ако не цъка релето или ако цъка по късно или по рано ? да има вариант релето да е проблемо и заради него да горят свещите ли ?
Провери това което ти казва колегата, ако релето дълго време след като запали колата, продължава да дава напрежение, е от там може да ти горят свещите ..
И така и не каза, какви марки са били свещите дето си слагал до сега ..
Ако са някои от 10- 15 лв. нищо чудно, че ти горят често ..
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
martod
Мнение от tarikat89 » 07 Фев 2012 16:50
тези сега последните които са вмомента на колата са Искра..предните два пъти бяха от магазин за японски автомобили и уж някакви японски свещи с някакви си хирошимски имена които ми е трудно да помня 
иначе днеска се обаждах пак тук там за свещи и с магазин Самураи(за японски автомобили) ми предлагат японски свещи за 18лв/бр.
в косер ми предлагат - искра -21лв и денсо - 32лв
в ауто + ми предложиха - беру - 32лв
и пак в още един магазин за японски машини ми предложиха за 22лв японски свещи но някакви марки където трябва да си е запиша за да е помня след 1час

иначе днеска се обаждах пак тук там за свещи и с магазин Самураи(за японски автомобили) ми предлагат японски свещи за 18лв/бр.
в косер ми предлагат - искра -21лв и денсо - 32лв
в ауто + ми предложиха - беру - 32лв
и пак в още един магазин за японски машини ми предложиха за 22лв японски свещи но някакви марки където трябва да си е запиша за да е помня след 1час
tarikat89
martod
LEXUS
tarikat89
Vesko
tarikat89
desotodorov
tarikat89
LEXUS
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru