Сигурно е неприятно, поне като ги гледам на светло такива стопове ми са гадни, няма симетрия.Toyko написа:забравих да кажа, че установих че е една. на светло се вижда че са асиметрична задна за мъгла отляво и заден ход отдясно. с различни цветове са и явно дизайна е направен нарочно така, което малко прецаква осветяването на автомобила отляво при движение на тъmно назад. (ползвам го защото паркирам в оразни места където има какви ли не клони и др такива и само с пищенето на парктроника не е много сигурно). но това да е проблема...
Да си дойдем на думата: Колега, не се мъчи повече с този Авенсис, купи си една Карина и ще мирясаш! Ама да е с белите опушени стопове, че тия оранжевите и чисто белите са мноо гадни biggrin.gif

Шегата настрана, би ли ми казал доволен ли си от возията на колата? Аз като излезе Авенсис 3 ходих да го пробвам и ми се стори много мека и лигава колата, беше с двигател 2.2, Д4Д сигурно, нали не предлагат Д-Кат в България. Авенсис 2 е много по-стегнат, карината също, но повече подрусва при по-ниска скорост.