свтлини на заден ход ?

Аватар
max-2
Благодарил/а: 42 пъти
Получена  благодарност: 111 пъти

Мнение от max-2 » 22 Яну 2012 22:03

Toyko написа:забравих да кажа, че установих че е една. на светло се вижда че са асиметрична задна за мъгла отляво и заден ход отдясно. с различни цветове са и явно дизайна е направен нарочно така, което малко прецаква осветяването на автомобила отляво при движение на тъmно назад. (ползвам го защото паркирам в оразни места където има какви ли не клони и др такива и само с пищенето на парктроника не е много сигурно). но това да е проблема...
Сигурно е неприятно, поне като ги гледам на светло такива стопове ми са гадни, няма симетрия.
Да си дойдем на думата: Колега, не се мъчи повече с този Авенсис, купи си една Карина и ще мирясаш! Ама да е с белите опушени стопове, че тия оранжевите и чисто белите са мноо гадни biggrin.gif :thumbsup:
Шегата настрана, би ли ми казал доволен ли си от возията на колата? Аз като излезе Авенсис 3 ходих да го пробвам и ми се стори много мека и лигава колата, беше с двигател 2.2, Д4Д сигурно, нали не предлагат Д-Кат в България. Авенсис 2 е много по-стегнат, карината също, но повече подрусва при по-ниска скорост.
Carina E 4AFE LB 1992

Аватар
Toyko

Мнение от Toyko » 23 Яну 2012 00:04

ти луд ли си ? ония колеги от предните постинги се е**ват , но мога да ти кажа колата е готина и освен това шофьорът също я прави, като съм гледал авенсис преди години и си мислех , че е пенсионерска, но като се качих и настъпах не е точно така, както казват на Бързи, смели сръчни (Бързи и яростни) "Its not the ride its the rider"

Но на темата - мисля , че за цената и категорията вози супер. Цена, возия, динамика, качество, икономия засега са супер. Верно е, че още не съм разработил и ме е страх да ръчкам яко но и това ще стане след още няколко хиляди. возия по-добра може да очакваш от коли които са 2-3 пъти по-скъпи . ти колко пари си склонен да дадеш за возия ? rolleyes.gif
но наистина има едно усещане като цяло , че колата е създадена за по улегнали шофьори... возил съм хора и се кефят много, особено като им пусна класика и ги повозя плавничко. между др съм возил хора и с авенсис 2 и пак се кефиха. да - не е мерцедес с или ситроен 6, но е доста добре. разликата с корола например е доста за мене. карах и се возих на двете преди да купя. за съжаление не мога да се возя много сега, все още повече я карам.

Аватар
Toyko

Мнение от Toyko » 23 Яну 2012 00:06

ace написа:Е това вече е голям проблем - само парктроник ти пищи и една мижава крушка свети - недопустимо е! Имаш пълно основание да направиш рекламация в магазина и да пуснеш официално оплакване до тойота европа.
предлагаха за 3-4 бона версия с камера :) ама сега като се замисля и май нямаше инфрачервен режим хахахахах laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
egoucm

Мнение от egoucm » 23 Яну 2012 17:55

Тази светлина е по-скоро да те виждат, че даваш назад, отколкото за осветяване в тъмното. В тъмно и тясно аз изполвзам мигачите :thumbsup:
авенсис комби 2.2 д-4д 150к.с. 2007

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 23 Яну 2012 18:54

Тази светлина е по-скоро да те виждат, че даваш назад, отколкото за осветяване в тъмното. В тъмно и тясно аз изполвзам мигачите thumbsup.gif
+1
А ако е много тъмно първо слизам да огледам какво има зад колата, защото парктроника на дупки не реагира!!!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 23 Яну 2012 20:39

egoucm написа: В тъмно и тясно аз изполвзам мигачите :thumbsup:
Еее, вече и аз така ще паркирам, че обикновено на слух го правя:)
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 23 Яну 2012 20:48

Raya написа:... че обикновено на слух го правя:)
Надявам се, че ходиш редовно на профилактичен преглед при УНГ! laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 23 Яну 2012 21:01

Toyko махай я тая докато е време и си вземи една равка-всичко ти е симетрично без грешка!е,има 1 проблем,стоп-светлината в спойлера отзад е за съжаление само една.обаче може да я резнеш и си готов! :thumbsup:
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
Toyko

Мнение от Toyko » 23 Яну 2012 23:36

е коклко стопа да има ?? освен два долу и един горе :) ??? на всичко може да се намери кусура, рав може да зема ама хибрид и след време да го направят още малко по ръбат :)

Публикувай отговор