Да или не? Въпросче от неопитен към знаещи!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
mirott
Благодарил/а: 14 пъти
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от mirott » 21 Яну 2012 11:51

Кики, ти гледа ли я на живо?

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 21 Яну 2012 13:22

Kiki написа:Малко пребоядисвана! smile.gif Разбери защо! wink.gif
Около огледалата ли си се загледал?
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

moloko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от moloko » 21 Яну 2012 14:06

Ейййй големи експерти тука бе . От една снимка и видяха че е пребоядисвана... А мотора чухте ли как работи на снимката????

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 21 Яну 2012 14:22

moloko написа:Ейййй големи експерти тука бе . От една снимка и видяха че е пребоядисвана... А мотора чухте ли как работи на снимката????
Ейй,голям сърдитко си ти бе.То човек да не си каже мнението или да попита нещо.Ще кажеш,че не пишеш във форум.

cicomanco
Обратна връзка:

Мнение от cicomanco » 21 Яну 2012 18:19

Не личи да е пребоядисвана. Отпред на маската има малки цъкънки от камъчета. Предполагам че е оригиналната боя. Направи ми впечатление че малко трудно включва на скоростите и съединителя отлепя доста ниско. Вероятно има някаква центровка или обезвъздушаване на хидравличния съединител, но няма да се учудя ако е за смяна. Колко може да струва? По-тромава е от ярисчето, но това е разбираемо предвид турбото при новия модел. Имаше 2 биалетки от пред на стабилизиращата щанга които явно са за смяна, но като цяло ми хареса и капарирах.
Имейлът ми е:
cicomanco@yahoo.com
photovirage.com
Благодаря на всички за отзивчивостта!
Смятам да сложа веднага газ. Бихте ли препоръчали читав сервиз в София?
Ако не е снимано - не се е случвало!

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 21 Яну 2012 18:40

moloko написа:Ейййй големи експерти тука бе . От една снимка и видяха че е пребоядисвана... А мотора чухте ли как работи на снимката????
А ти да си виждал този модел Корола точно такъв син цвят, освен тази?
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 21 Яну 2012 18:48

LEXUS написа:
Kiki написа:Малко пребоядисвана! smile.gif Разбери защо! wink.gif
Около огледалата ли си се загледал?
Объркал съм се за огледалата. rolleyes.gif

cicomanco
Обратна връзка:

Мнение от cicomanco » 21 Яну 2012 19:11

Боята е последното което ме притеснява.
По скоро съединителя що за цифра е и лесно ли се сменя?
Ако не е снимано - не се е случвало!

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 21 Яну 2012 20:25

Aбе, ако е удряна или обръщана и този цвят никога не е предлаган от Tойота, аз бих се притеснявал малко, но това се разбира като направиш няколко кръгчета с нея.

Виж колко са луфтовете м/у капаците и калниците.
Ако са малки е добре, ако са големи, значи са намествани.
Една кола колкото по-малки фуги има м/у панелите, толкова е по-качествено сглобена.
Разбира се Королата е нисък клас и при нея това не се гледа, но само ти казвам. То си личи, ако са намествани капаци и брони лсе удар.

Провери дали има следи от вода или мухъл в купето и багажника!
И разбира се я карай и виж как е двигателя до червеното дори!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

rockmetal

Мнение от rockmetal » 21 Яну 2012 21:19

На снимката ясно се вижда, че двигателят е 4E-FE, т.е. 1332 куб. см., 86 к.с. G6 е специално изпълнение на Corolla E11 - няма нищо странно. Шестата скорост я слагат и на 1.3, и на 1.6. Рядко се среща и може би заради това буди някакви съмнения или учудване у хората.
Що се отнася до цвета - на мен ми изглежда също неестествено. Оттам нататък ти си преценяваш дали да повярваш на търговеца или не. Виждам, че е с тасове и зимни гуми, но колата си върви и с оригинални лети джанти 14''.

Консумативите са на съвсем приемливи цени. Ако маслото й е за смяна, двигателят събира 2.8 литра.

Разходът по каталог е - 8.8 (градско), 5.9 (извънградско), 6.9 (смесен режим). С нормално каране извън града съм го свалял на около 5.0 литра, а при смесен режим - почти 6.0. На старт 4Е-FE е малко муден, свиква се бързо, но наваксва на по-високи обороти.

alalexll

Мнение от alalexll » 21 Яну 2012 22:34

rockmetal написа:На снимката ясно се вижда, че двигателят е 4E-FE, т.е. 1332 куб. см., 86 к.с. G6 е специално изпълнение на Corolla E11 - няма нищо странно. Шестата скорост я слагат и на 1.3, и на 1.6. Рядко се среща и може би заради това буди някакви съмнения или учудване у хората.
Що се отнася до цвета - на мен ми изглежда също неестествено. Оттам нататък ти си преценяваш дали да повярваш на търговеца или не. Виждам, че е с тасове и зимни гуми, но колата си върви и с оригинални лети джанти 14''.

Консумативите са на съвсем приемливи цени. Ако маслото й е за смяна, двигателят събира 2.8 литра.

Разходът по каталог е - 8.8 (градско), 5.9 (извънградско), 6.9 (смесен режим). С нормално каране извън града съм го свалял на около 5.0 литра, а при смесен режим - почти 6.0. На старт 4Е-FE е малко муден, свиква се бързо, но наваксва на по-високи обороти.
Аз съм виждал този цвят на такава корола но беше комби ,лично играх на търг за нея ,за съжаление не го спечелих.
http://websunrise.org/manuals/auto/toyota/58.pdf Свали книгата от тук 32 мегабайта е не може да се праща по мейла ,казва че е много голяма.

Публикувай отговор