Sky - кажи какво търсиш и до колко пари, ще разпитам, но говоря за нещо истинско, не за нещо кво дойде... Не пречи да питам, пари не искам за това, просто ако падне нещо интересно, да се види кат хората biggrin.gif
аз ти казвам че тоя мотор е мечта откъм вървеж и разход , карал съм корола 2006 или 2005 беше , понеже знам как върви моята корола която е 1.6 110кс , дизелчето малко по-стабилно си дърпа , а е мисля 90 коня , въртящият момент си казва думата в случая , давам ти съвет , не е лошо да помислиш и върху данъците които ще и плащаш , защото данъка на тая корола 1.4 с 90 коня в Велико Търново е има няма 60-70 лв а на моята корола плащам годишен 220 лв , разхода ми зимата под 10 в града не пада извън градско е относително но се движи в диапазона 5.5-7 в зависимост от стила на шофиране , докато на 1.4 мотора в града е 6.5-7.5 извън града е съвсем постижим и разход 4Sky_Knight написа:
А това за 1.4 двигателя... виждам че го дават с малко по-висок въртящ момент, но не знам дали чак толкова ще върви повече от бензина, а и това не е определящо. Ако ще е дизел, предпочитам да харчи малко повече, но и да има повечко ресурс..
+1lubooo написа:...дизелчето малко по-стабилно си дърпа , а е мисля 90 коня , въртящият момент си казва думата в случая , давам ти съвет , не е лошо да помислиш и върху данъците които ще и плащаш , защото данъка на тая корола 1.4 с 90 коня в Велико Търново е има няма 60-70 лв а на моята корола плащам годишен 220 лв , разхода ми зимата под 10 в града не пада извън градско е относително но се движи в диапазона 5.5-7 в зависимост от стила на шофиране , докато на 1.4 мотора в града е 6.5-7.5 извън града е съвсем постижим и разход 4пак казвам наблюденият са ми базирани на реална употреба и на 2 та двигателя , всичко е въпрос на избор ,но определено дизелчето печели по всички параграфи за мен .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта