Имам въпрос относно няколко лампи -
- защо ми свети понякога лампата на еърбега и сама си угасва ?долу ляво червената лампа , която предполагам индикира че е включен еърбега и деца не трябва да слагаш?
-каква е тая лампа с жълт триъгълник дето ми присветна един път и после угасна? това да не е за катализатора ?
- защо аджеба няма предупреждение за свършила течност на чистачките?? както и да е ....
- какво е предупреждението за свършващо гориво ???? така и не го видях дори първият път когато бях на една черта а на компютъра показваше може да карате още 0 км ?
за това по подробно като се замислих и измерих - установих че предния път като наливах ми показваше остават ви 26 км примерно, изминал съм 715 км от тогава 390 извън града и 325 в града и ми показва същата цифра . При показания 5,7 извън и 8,5 в града едно изчисление показва че отклонението на уреда е 3,3 литра - тоест отчита че съм изхарчил едни такива които не би трябвало да съм. хммм
което пък ми показва че отчета не е точен и искам да знам със сигурност кога ще тръгне да ми свършва дизела ? и защо при показания остават ви 25 км е имало в резервоара още 13 литра да речем? колко е "резервата" ? резервоара е 60 и би трябвало да е 5 нали ? ще ми светне ли лампа някога или просто ще остана на пари ?
между др засега по всички сметки излиза среден разход някъде 6,5 / 100 но ще падне още като гледам
за лампите между др има ли ги всички на едно място някъде описани?