D4D или VVT-i - кой е по-надежният двигател?
-
- Получена благодарност: 1 път
Не е дефект естествено. Просто дори и при ниските обороти колата си има достатъчно мощност за разлика от бензиновия двигател.Toyko написа:като стана въпрос за дизела усетих нещо много специфично, на някой ниски предавки като отпусна газта и колата продължава да върви все едно подавам много леко ?????? това предполагам не е дефект а някакъв ефект на момента на двигателя или ? се едно е набрало инерция, само дето съм на равно хм
Тук колегите, далеч по-технически грамотни от мен вероятно ще дадат точните обяснения с обороти, въртящ момент и т.н.
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Мисля че са 5 чертичките при мен, ще си погледна после таблото...Toyko написа:ами на 4 черти е разделено аз съм на третата на празен ход - би следвало да е 850 ???
и другото като включа климатика скача на студеното на чертата след това - 1250 ?

Скачането на оборотите при включване на климатика си е съвсем нормална реакция

ама стига сме разводнявали темата на колегата ...

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.