здравейте,
най-неочаквано ми падна акумулатора за една нощ. Предната вечер паркирах, сутринта запалих, пуснах фаровете и тъкмо да отлепя и всичко изгасна. Нямаше ток дори да пусна алармата.
Носих акумулатора да го заредят, казаха, че проблема не е в него. Замерих го със запалена и със загасена кола - всичко е точно.
Изключих вс по колата, замерих го и се оказа, че ми показва разход от -0.3 при положение, че трябва да е 0. На другия ден пак мерих - акумуратора бе паднал с една 1ца за 24 часа. Пак изключих всичко - пак някъде отича ток.
Идеи? Бушоните на Авенсиса са така отвратително поставени, че почти няма достъп до тях. Не е някоя от лампите, дори и тази в багажника загасва. Някой да е имал подобен проблем?
отечка на акумулатора
Мнение от Владислав » 15 Ное 2011 16:53
За мен 90% е някое неоригинално устройство по автомобила - аларма,хендсфри,печка,GPS,теглич, или нещо друго монтирано незаводски по колата.Друг вариант е ремонт с некачествени части, свързан с електрониката по автомобила.Просто при Toyota проблемите от това естество са неестествени.Все пак това не е Renalt...
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Владислав
-
Мнение от blue2silver » 15 Ное 2011 17:11
преди 2 седмици ходих да ми махат хендсфри устройство, което бе монтирал предишния собственик. може да са забравили да махнат нещо или да са вързали грешно може би? никакви ремонти несъм правил по електрото в последната 1 година.
има логика в мнението ти, сега ще взема да търся как се отваря панела на таблото, да видя как стоят нещата с аудиото, че хендсфрито бе вързано там.
има логика в мнението ти, сега ще взема да търся как се отваря панела на таблото, да видя как стоят нещата с аудиото, че хендсфрито бе вързано там.
blue2silver
stivi
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от diesel_power » 15 Ное 2011 20:32
Трябва да изчакаш около 2 минути да покаже реално,защото до преди това има модули в колата които не са заспали.
diesel_power
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru