Vanko написа:Е аз търся нещо цяло laugh.gif А може ли това тресене да е от тампон на двигателя? Като питах продавача той каза, че акумулатора е слаб, от там се товарел повече алтернатора и затова претрисало....ама какво ли разбирам аз

Малко ще съм в Офф топик, но ми се ще да го споделя
Тоя е бил от любимите ми продавачи. Бях с познати на "лов" за кола по салоните, и гледахме - за съжалението - едно Клио. Неможа да запали - как да е, докараха акумулатор - запалиха го. После - подобно, подскача, трябва да помпиш газта, за да се изфорсира - викам - що така - продавача -ааа от слабия акумулатор е това, брех ... После вентилатора на партното не работеше - да познахте - пак от слабия акумулатор. (Да не забравяме, че колата работи и не сме я гасили). После имаше неработещи ел стъкла - пак същото казаха. И за финал - щяхме нещо да я местим - викам му - дай да махнем кабелите и допълнителния акумулатор - той - Не, сакън .. ще угасне ... Викам му - сериозно човек, да го махнем от как запали, не му трябва ..
Малко спор и накрая до бас го докарахме - на една бира. Махна той клемите и му казах, че май ще пия бира. После - разбира се, сменихме салона за разглеждане - и не се върнахме ...