въпрос супра мк3 турбо
-
- LordDigital
- СупраДжия
-
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
v4era q zveh i se po4naha problemite
(6eguvam se..) zna4i ureda(4asovnika ) za nalqganeto na masloto ne raboti i ne vijdam signalna lampa za masloto nqkoi moje li da mi kaje kaje kade se namira dat4ika predpolagam e na bloka no ot koq strana za da vidq dali nqma nqkoi prekasnat kabel, razhlabena buksa
lo6oto e 4e strelkata na ureda stoi nai gore, dano da ne e povreden samiq ured 4e kade 6te namerq takav ne znam
ina4e parvite mi vpe4etleniq sa dobri kato voziq e dobre ima amortisiori koni(jalti) i nqkakvi 4erveni prujini vozi stabilno, salona e kojen mn zapazen do tuk vsi4ko dobre , NO kato varvene(darpane) o4akvah pove4e imam i reno 21 turbo i i mi se struva 4e varvqt dolu - gore ednakvo s tazi razlika 4e renoto e 175 konq
mai 6te trqbva da se "pipa" biggrin.gif suprata
tova e za sega

lo6oto e 4e strelkata na ureda stoi nai gore, dano da ne e povreden samiq ured 4e kade 6te namerq takav ne znam
ina4e parvite mi vpe4etleniq sa dobri kato voziq e dobre ima amortisiori koni(jalti) i nqkakvi 4erveni prujini vozi stabilno, salona e kojen mn zapazen do tuk vsi4ko dobre , NO kato varvene(darpane) o4akvah pove4e imam i reno 21 turbo i i mi se struva 4e varvqt dolu - gore ednakvo s tazi razlika 4e renoto e 175 konq
tova e za sega
- LordDigital
- СупраДжия
Oil Pressure Sender -a ti e na vertikalna ravnina pod CPS sensora ,no dosta po-nadolu chak pod kolektorite. Mnogo trudno dostypno mqsto obsto vzeto ,bez da sa svaleni kolektorite mi se struva pocti nevyzmozno da se smeni - bukasata mozes da q izvadis i da vidis dali sha ima razlika vyv strelkata. Tezi Senderi obsto BTW sa bokluci ,imat nepriqtna i silno nelineina greska zavisteta ot Temperaturata i ... se razvalqt dosta chestno kakto i sensora za naduva. Obsto vzeto nikoi ne gi smenq sys OEM ,vinagi si slagat after market sensori - rezbata e tezko nestandartna no ima Fittingi i stava lesno.IVOtuning написа:v4era q zveh i se po4naha problemite(6eguvam se..) zna4i ureda(4asovnika ) za nalqganeto na masloto ne raboti i ne vijdam signalna lampa za masloto nqkoi moje li da mi kaje kaje kade se namira dat4ika predpolagam e na bloka no ot koq strana za da vidq dali nqma nqkoi prekasnat kabel, razhlabena buksa
tova e za sega
Po princip tiq Supri sa sys 2 katalizatora ,osobeno pyrviq MNOOOGOOO losho sa zapusvat - pravqt giganski BackPressure i kolata staa kato spynata. Takava beshe Burgaskata supra deto q karah ,naprao po-bavna ot Ziguli 1600

-
- Обратна връзка:
мерси за инфото оба4е ако ми каже6 и къде е кпс цена няма да имаш
мисля 4е е някаде под турбото но маи ще трябва да махна някои неща да го видя този дат4ик
ина4е първата работа ще е да оправя този дат4ик и после нови изпускателни тръби
а днес и махнах покрива и ми се струва 4е се усуква купето но може и аз да съм с грешка

мисля 4е е някаде под турбото но маи ще трябва да махна някои неща да го видя този дат4ик
а днес и махнах покрива и ми се струва 4е се усуква купето но може и аз да съм с грешка
- LordDigital
- СупраДжия
КПС?IVOtuning написа:мерси за инфото оба4е ако ми каже6 и къде е кпс цена няма да имаш![]()
Да ако е засукано купето ,веднага се вижда през Тарга Топ-а. По принцип като мина през разни яки неравности и моита пука много силно ,първоначално са бех уплашил че нещо е скъсано или нарушена геометрия. После се оказа ,че това е нормално и до голяма степен се разреши със натаягане на Шестограминте болтове. АКО обаче ти изхвърля болтове които са един път вече натегнати - тогаз си за FrameRack...
Последно промяна от LordDigital на 28 Авг 2006 00:53, променено общо 1 път.

- LordDigital
- СупраДжия
-
- Обратна връзка:
ami vsi4ko e nared ne gi izhvarlq boltovete zavivat se mn lesno geometriqta e nared
iskam da te pitam ne6to otkade da si namerq 6irokolentova lambda sonda
4e skoro 6te idva vreme da slagam apexito ta da sam podgtven
sega parvo 6te si opravq dat4ika za masloto, posle edna traba 80mm
bez garneta do otzad i posle vdigane na nalqganeto na turbinata i nastroika na smestta taka 4e iskam da sam podgotven dobre da ne gramne motora biggrin.gif
sega parvo 6te si opravq dat4ika za masloto, posle edna traba 80mm

- LordDigital
- СупраДжия
Ако няма да купувап ами ша праиш Custom Downpipe наааааи-добре направо почни от фланеца към турбината ,демек да включиш и elblow-то. За си взех тръбата за $60 да речем ,ма после требеше да давам $130 за elblow. Заводското е супер стиснато ,е тука имам снимка:IVOtuning написа:ami vsi4ko e nared ne gi izhvarlq boltovete zavivat se mn lesno geometriqta e nared
sega parvo 6te si opravq dat4ika za masloto, posle edna traba 80mmbez garneta do otzad i posle vdigane na nalqganeto na turbinata i nastroika na smestta taka 4e iskam da sam podgotven dobre da ne gramne motora biggrin.gif
http://supra.stalx.com/Project/TurboUpG ... G_6625.jpg
Напрао са плаша кат знам ,че некои лудаци правят по 400 коня със оргиналното elblow. Единствения проблем на такава тръба ,би могъл да бъде че ша требе да има бънг за навиване на теснолентовата (заводска) сонда.
За WideBand има един единствен които си заслужава :
http://www.zeitronix.com/Products/zt2/zt2.htm
Аз като си взех колата ,още не се движеше когато си купих zeitronix ,пълен комлект със EGT ,BoostSensor - тва е определено наи-дората инвестиция дето съм напраил по таз кола до момента!