Кражба на датчици от парктроник - помощ
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Mи като не работи сайта, поне пусни малко инфо, малко снимки, малко ЦЕЕЕЕЕНИИИИ... Нали? Все пак това е най-интересното - ТТ данните и цените + гаранцията. Не държа да гледам някакъв "напудрен" сайт с много "шопнати" картинки и високопарни изрази...EPS-BG написа:Да прав си. За което се извинявам но до един два дни трябва да го оправят

Предлагат се 3 варианта:
Преден - само звукова сигнализация.Активира се с бутон. цена 175лв.
Заден - със екран в колата които показва със светлинен и звуков сигнал, но не в метри и см. цена 185лв.
Заден - само звуков сигнал цена 165лв.
Гаранция 2 години
Цените са с ДДС
Продукта е оригинален произведен в Италия
Сега качвам само тази снимка но много скоро ще има и други
Това са основните разлики в работата на обикновените ултра звукови и тези които предлагам EPS
Преден - само звукова сигнализация.Активира се с бутон. цена 175лв.
Заден - със екран в колата които показва със светлинен и звуков сигнал, но не в метри и см. цена 185лв.
Заден - само звуков сигнал цена 165лв.
Гаранция 2 години
Цените са с ДДС
Продукта е оригинален произведен в Италия
Сега качвам само тази снимка но много скоро ще има и други
Това са основните разлики в работата на обикновените ултра звукови и тези които предлагам EPS
- Прикачени файлове
-
- епс.jpg (81.98 KiB) Преглеждано 1882 пъти
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Нищо лично, ама Тойота също слагат "произведени в Италия" - точно такъв умря при по-студено, така че не е голям плюс... А китаеца ми работи без грам забележка, че дори мери и показвас точност до сантиметър, а не да закръгля на 10..... biggrin.gif Да не говорим, че надали е произведен в Италия, но това е друга тема....EPS-BG написа: Продукта е оригинален произведен в Италия

Смущава ме това изискване за минимално отстояние от 30 мм по права линия от метални части,не съм сигурен имам ли го,ще трябва да отпоря на някоя от служебните да видя.Иначе идеята е супер без пробиване
.А за китайските боклуци,проблема мечо е ,че лицензните им изделия или ишлемето си ги бива ,но като вдигнаха цените при нас от 11-те нива на качество започнаха да идват доста по-калпави неща - справка car-link-вете напоследък.А да си дупча бронята от 350Э за нещо дето струва 40 лв. въобще не съм фен.Явно ти си късметлия.Жив и здрав.

AVENSIS SEDAN 1.6 FaceLift2007
Незнам какъв е твоя и незнам дали си разбрал какво предлагам, но този наистина е Италиански и няма никакви проблеми зимата до -25-30 градуса. Това е за хора които неискат да си пробиват бронята и да им помага при паркиране защото повечето ултра звукови дават стоп на 35-40см.Защото ако случайно попаднеш на "маистор" да ти пробие дупките накриво става красота.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
На снимката датчиците в цвета на бронята ли са? Иначе хич не я загрозяват biggrin.gifEPS-BG написа:Здравейте,
Вече има решение на проблема с кражбата на датчици или фалшивите Китайски парктроници.
Официално на Българския пазар има парктроници EPS (електромагнитна паркинг система) на Италианската фирма Proxel
- без пробиване на бронята-за да не изглежда като тази Мазда
- не се загрозява колата с различен цвят датчици
- немогат да ги откраднат
- отчита минимално разтояние около 10 до 15см.
- и много други предимства пред обикновените парктроници
За повече информация
0897 846 663
e-mail: epsbulgaria@gmail.bg
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 373 пъти
Вдигам малко стара тема, но да споделя моя 2 годишен опит с такъв парктроник:
Машинката е супер, когато работи
Проблемите да три :
1. Монтажа е много прост, но изключително важен... Дистанцията от която започва да сработва парктроника е дистанцията между антената и земята (например 40см). Ако антената е на 20см от земята, то това ще бъде най-голямата дистанция, която може да засече, и съответно последната степен 'СПРИ!' може да ти сработи след като вече си ударил бронята laugh.gif При мен първия монтаж бе неуспешен, и затова наново сваляха броня и слагаха нова антена по-високо.
2. Антената е самозалепяща се, но с лошо качество и непригодена за автомобилна употреба. При нагряване лятото на купето, антената се разлепя и започва да пищи 'СТОП' сигнала в момента в който започнеш маневрата и антената се разклати. При мен сменяха гаранционно антена. Сега и с новата имам проблем.
3. Май фирма ЕПС се е покрила.... Поне търговеца (много известна фирма) който ми продаде и монтира парктроника казва така. И на база това се опитва да ми откаже гаранционен ремонт или замяна на парктроника с друг.
Та най-общо казано - никога не бих повторил този експеримент особено с некоректни търговци.
В момента чакам реакция от 'известната фирма'...
Но за това ще пиша отделно - в зависимост от това какво ще предложат като замяна.
Машинката е супер, когато работи

Проблемите да три :
1. Монтажа е много прост, но изключително важен... Дистанцията от която започва да сработва парктроника е дистанцията между антената и земята (например 40см). Ако антената е на 20см от земята, то това ще бъде най-голямата дистанция, която може да засече, и съответно последната степен 'СПРИ!' може да ти сработи след като вече си ударил бронята laugh.gif При мен първия монтаж бе неуспешен, и затова наново сваляха броня и слагаха нова антена по-високо.
2. Антената е самозалепяща се, но с лошо качество и непригодена за автомобилна употреба. При нагряване лятото на купето, антената се разлепя и започва да пищи 'СТОП' сигнала в момента в който започнеш маневрата и антената се разклати. При мен сменяха гаранционно антена. Сега и с новата имам проблем.
3. Май фирма ЕПС се е покрила.... Поне търговеца (много известна фирма) който ми продаде и монтира парктроника казва така. И на база това се опитва да ми откаже гаранционен ремонт или замяна на парктроника с друг.
Та най-общо казано - никога не бих повторил този експеримент особено с некоректни търговци.
В момента чакам реакция от 'известната фирма'...
Но за това ще пиша отделно - в зависимост от това какво ще предложат като замяна.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008