Предложение за перестройка на форума

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти

Да има ли разделение на форума по модели или класове?

Анкетата свършва на 14 Юни 2011 17:46

Да, но да остане и раздел "Общи технически въпроси"
31
42%
Да, но без раздел "Общи технически въпроси"
5
7%
Не, форума си е добре
32
43%
Все ми е тая
6
8%

Общо гласове: 74

Advan

Мнение от Advan » 22 Сеп 2011 07:56

Реших малко да попрочета стари теми, че като новобранка, да не се окаже, че пускам вече писана тема.
Тъй като съм почитател на комунистически режим, до някъде, а и русофил, и като видях перестройка и ми хвана интереса. То било за промени по форума. Аз мисля, че форума си изглежда добре. Чета го вече около година. Няма нещо, което да не съм намерил като инфо.

Тъй като се регистрирах скоро, а посещавам и други форуми, бих искал ако може да се направи така (някаква нова иконка), че да се отбелязват темите, в които потребителя е писал. Примерно аз сега съм писал тема или отговрял на тема пусната от друг в раздел технически въроси.
Не може ли да има иконка,която обозначава, че аз съм писал мнение в определената тема. Иконка разлина от тази, която показва нови мнения.
Защото нови мнения в тема, която не съм коментирал е едно, но нови мнения в тема, която съм коментирал винаги биха ми били интересни.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 22 Сеп 2011 08:27

ами колега, то това си го има като опция - на главната страница цъкаш горе вдясно на "Вижте своите мнения", и ти излизат всички теми, пускани от теб, или в които някога си писал. където има нови мнения, си свети червено

Advan

Мнение от Advan » 22 Сеп 2011 09:23

Мерси!
Не го бях видял и как да го видя де като е в ъгъла с малки буквички.
Мисълта ми беше самите иконки на темите, в които си писал да са различни. Така само с единпоглед без да кликаш никъде ще ги виждаш.
Както и да е не е фатално.

Аватар
KiLLeR
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от KiLLeR » 22 Сеп 2011 19:10

е то като пишеш в дадена тема веднага на главната страница с темите вдясно пише последния, който е отговорил.

отделно можеш да се абонираш да ти изпраща имейл за отговори в тема, в която си писал :thumbsup:
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Публикувай отговор