Дигитален СД чейнджър - как да го подкарам

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 08 Сеп 2011 20:51

Аз съм с GROMAUDIO-USB2I-IPOD-AUX-CDtext на Корола Е12 2004 г. и си тръгна веднага без никакви настройки. Аудиото ми е като на втората снимка.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

cooyote

Мнение от cooyote » 08 Сеп 2011 21:21

ами незнам вече какво да правя. китаеца каза че ще си пита инжинера и утре ще ми каже дали има решение на проблема. ако не щял да ми прати друго безплатно..не че съм против да,но предпочитам това да го подкарам щото нямам гаранция че другото няма да е същото. иначе мога да кача утре снимки на продукта и на упътването да видим дали аз не бъркам някаде, но пак казвам че с майстор го правих и той самия каза че не му се е случвало такъв проблем ?!?! unsure.gif

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 08 Сеп 2011 21:29

Ами аз ти дадох готов отговор на задачата (know-how). Не знам колко си спестил, но нервите и времето са разход също!
Пожелавам ти бързо оправяне на проблема. :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

cooyote

Мнение от cooyote » 20 Сеп 2011 18:49

Колеги, щастлив съм да съобщя, че ми пратиха нов продукт, който тръгна без никакви проблеми! :) Сега го монтирах и пробвах, и съм мн доволен ! препоръчвам го вече 100% smile.gif

Публикувай отговор