Само да добавя, че съм извел и AUX до USB-то - така че мога да използвам и iPod.http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=10362 написа:Аз си монтирах ето това:
с подобен кабел (има го в комплекта, но трябва да се уточни модела на колата преди поръчката):
се свързва с изхода за CD changer-а на оригиналното радио.
После с един USB удължител (мъжко-женско) съм си извел USB входа на място удобно за смяна на флашката, а самото устройство съм сложил зад жабката под филтъра за климатика. Ако ползвах слота за картата (SD) или допълнителния вход (AUX), нямаше да е удобно, на за мен така си е ОК.
Ето снимки:
Плюсове - слушам мп3-ки, на заводското аудио (така че за изключително качество и дума не може да става) - еднакво с това на пиратските дискове пуснати на вградения плеър.
+ управлява се от волана или от конзолата
+ помни последната песен
- не изписва заглавието на песните изпълнител или албум
С две думи все едно използвате CD changer-а предназначен за заводското аудио.
Rudy написа:Само да добавя, че съм извел и AUX до USB-то - така че мога да използвам и iPod.http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=10362 написа:Аз си монтирах ето това:
с подобен кабел (има го в комплекта, но трябва да се уточни модела на колата преди поръчката):
се свързва с изхода за CD changer-а на оригиналното радио.
После с един USB удължител (мъжко-женско) съм си извел USB входа на място удобно за смяна на флашката, а самото устройство съм сложил зад жабката под филтъра за климатика. Ако ползвах слота за картата (SD) или допълнителния вход (AUX), нямаше да е удобно, на за мен така си е ОК.
Ето снимки:
Плюсове - слушам мп3-ки, на заводското аудио (така че за изключително качество и дума не може да става) - еднакво с това на пиратските дискове пуснати на вградения плеър.
+ управлява се от волана или от конзолата
+ помни последната песен
- не изписва заглавието на песните изпълнител или албум
С две думи все едно използвате CD changer-а предназначен за заводското аудио.
Може да го пробваш на друга кола за да провериш дали работи устройството, но по-вероятно е проблем със съвместимостта. Рекламация на чайникаcooyote написа:Vesko написа:За тойота не се налага да се ходи да се активира допълнително. Или устроиството ти не е изправно или не е съвместимо с твоята уредба.
ПП: Има ли бутонче NAVI на панела?
да имам бутон нави , но чайника дето ми го продаде каза че е съвместим с моя модел СД :?:?
Vesko написа:Може да го пробваш на друга кола за да провериш дали работи устройството, но по-вероятно е проблем със съвместимостта. Рекламация на чайникаcooyote написа:Vesko написа:За тойота не се налага да се ходи да се активира допълнително. Или устроиството ти не е изправно или не е съвместимо с твоята уредба.
ПП: Има ли бутонче NAVI на панела?
да имам бутон нави , но чайника дето ми го продаде каза че е съвместим с моя модел СД :?:?
Vesko написа:CDchanger-а се управлява от диск бутона. Натискаш го докато избере устройството което ти трябва.
Свързването не е ли просто включване на буксата? Огледай книжката за обисание на ключетата. И как трябва да се работи с него.. като трябва ли да има фласхка включена и др.cooyote написа:и гледах че за моя модел трябва да е такова 2х6 крачета и свързах вс както трябва.
Vesko написа:Свързването не е ли просто включване на буксата? Огледай книжката за обисание на ключетата. И как трябва да се работи с него.. като трябва ли да има фласхка включена и др.cooyote написа:и гледах че за моя модел трябва да е такова 2х6 крачета и свързах вс както трябва.
ПП: Аз повече залагам на несъвместимост, ако ключетата са както трябва.
ПП2: Аудио системите които са TurnByTurn Navigation Ready не се предлагат в китай, така че вероятността да са несъвместими с китайските продукти хич не е малка.
ПП3: За да направя моя продукт 99% съвместим с аудио състемите на тойота имам колекция от около 10тина различни аудио системи. Имал съм 5 различни тойоти на които да тествам. Плюс съдействие от страна на ТМА за да мога да тествам на повече модели.
ПП4: Ако имаш път към софия вземи адаптера да го пробваме
Намери приятел с авенсис и го пробвайте там. Ама да не е авенсис 1. Има и авенсис 2 с бутон NAVI, там също не съм сигурен ще работи ли.cooyote написа:Vesko написа:Свързването не е ли просто включване на буксата? Огледай книжката за обисание на ключетата. И как трябва да се работи с него.. като трябва ли да има фласхка включена и др.cooyote написа:и гледах че за моя модел трябва да е такова 2х6 крачета и свързах вс както трябва.
ПП: Аз повече залагам на несъвместимост, ако ключетата са както трябва.
ПП2: Аудио системите които са TurnByTurn Navigation Ready не се предлагат в китай, така че вероятността да са несъвместими с китайските продукти хич не е малка.
ПП3: За да направя моя продукт 99% съвместим с аудио състемите на тойота имам колекция от около 10тина различни аудио системи. Имал съм 5 различни тойоти на които да тествам. Плюс съдействие от страна на ТМА за да мога да тествам на повече модели.
ПП4: Ако имаш път към софия вземи адаптера да го пробваме
сега се връщам от майстор пробвахме всичко отначало и пак неработеше :/ проверихме краче по краче непожела да проработи :(
Твоето Аудио има ли бутон NAVI на него?Rudy написа:Моето у-во е същото DMC e private label (единствената разлика е по стар софтуер).
На УСБ-то трябва да имаш поне една песен в Root директорията - а от плейър-а се натиска само CD. Конфигурацията с джъмперите (DIP switch) ? - при мен работи, както и да ги наглася.
НЕ - ето го моето:Vesko написа:Твоето Аудио има ли бутон NAVI на него?
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] и 4 госта