http://www.autoblog.com/photos/2012-toy ... to-4445936
От видяното по-горе мисля, че като интериор Авенсис 2-фейслифт по-нищо не отстъпва на Авенсис 2012. Семпъл дизайн, качествени но не луксозни материали. Като цялото табло изглежда някак си "леко", т.е не предизвиква усета за "масивност и тежест", че си в една по-луксозна, по-бизнес кола.
В двигателния отсек ми прави впечатление, че казанчето за охл.течност е дръпнато горе, няма пластмасов капак на акумулатора, отвсякъде има някакви маркучи, надписа D-4D вероятно за икономия вече не е хромиран. Казанчето за сп.течност е набутано възможно най-накрая на отсека.
Екстериор: нищо особено и не различаващо се от другите производители. Напомня Мазда, частично Хонда, дори и малко на Шевролет ... общо взето стандартен съвременен дизайн.
Мисля, че Авенсис 2 беше и си остава доста различен дизай. Нестандартен, невписващ се в съвременните концепции. С Авенсис 3 и сега този фейслифт Тойота се вписват отново във всеобщата дизайнерска "сивота" на масовите автомобили.
Но като цяло все пак автомобила е чудесен и дано повече колеги станат негови притежатели.