toyota yaris

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 13 Сеп 2011 19:18

Що са занимавате с глупости!?
Това с деленията изобщо не може да бъде вярно и не е в почти всички случай.
Пълниш резервоара до капачката и това е. Караш там колкото караш, но мине ли средата пак пълниш. След това смяташ колко ти гори колата и си правиш сметката, като знаеш колко ти събира резервоара, колко км. можеш да минеш с 1 резервоар или с определено количество гориво без да се притесняваш, че горивото някъде може да ти свърши. wink.gif

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 13 Сеп 2011 21:02

prius 3 написа:Що са занимавате с глупости!?
Това с деленията изобщо не може да бъде вярно и не е в почти всички случай.
Пълниш резервоара до капачката и това е. Караш там колкото караш, но мине ли средата пак пълниш. След това смяташ колко ти гори колата и си правиш сметката, като знаеш колко ти събира резервоара, колко км. можеш да минеш с 1 резервоар или с определено количество гориво без да се притесняваш, че горивото някъде може да ти свърши. wink.gif
Абе не е точно така-доста вярно си показва.Казал съм и на жената обаче почне ли да мига-веднага на бензиностанцията.Не съм я разглобявал,обаче никак не ми се иска филтъра и помпата да останат на "сухо".

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 13 Сеп 2011 22:55

От опит: светне ли лампичката за ниско ниво на горивото има за 50 до 100 км smile.gif Е все пак не и ако от светването караш с натиснат до край педал на газта biggrin.gif

Публикувай отговор