Обжалване на Акт?
Къде се отплеснахте пак бе хора? Вижте каква е темата. Всички се изкарахте, че спазвате правилата,и никой от вас не говори по телефона без хендс фри! Аз си говоря по телефона (не , че това е правилно) докато шофирам , без това да пречи на концетрацията ми. Всичко е въпрос на индивидуални качества.
TOYOTA Avensis D4D-2002g.
-
- Получена благодарност: 1 път
Научно е доказано, че единственото нещо дето не пречи на концентрацията е да четеш вестник докато си вършиш работат в тоалетната... всичко друго е бошлафBIS написа: Аз си говоря по телефона (не , че това е правилно) докато шофирам , без това да пречи на концетрацията ми. Всичко е въпрос на индивидуални качества.

аз спазвам всички правила /поне се опитвам хаха/, но не и това laugh.gif е, гледам да приключвам бързо разговора, но все пак говоря /обаче само градско, на извънградско не вдигам заради по-високите скорости/BIS написа:Всички се изкарахте, че спазвате правилата,и никой от вас не говори по телефона без хендс фри!

предполагам при първият акт за говорене по телефона и излетелите 50 лева от джоба ми, ще престана laugh.gif
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Не знаех,че има и други телефонни разговори,които например не са за пари.На мен поне не са ми се случвали.Ама сигурно е възможно-света е пълен с чудесии.Иначе колегата с акта да си го подпише и после да си го плати.И вече да внимава да не го хванат.Raya написа:И как се сещат защо си спрял?Scott написа:Аз пък като видя някой зад мен с телефон на ухото спирам, пускам аварийките и го изчаквам да затвори. Бързината на реакцията му е правопропорционална на броя коли зад нас. laugh.gifslowtraveler написа:За разговори по телефон в колата - постоянно, но не и с телефон на ухото...Аз щях да си кажа :Идеално! - и да си продължа разговора докато тръгнеш biggrin.gif
Доктора е прав, че вобще не трябва да се говори дори без ръце. Аз важни разговори (които се касаят за пари:))) не ги водя в движение дори и с хенд фри, че тогава нищо не забелязвам, само банкноти ми се въртят пред очите:))))
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Два едновременно обменящи блутут информация?jingo написа:Slow каза"Но наистина 'важи' само за един телефон.... " вече има и за два ...
В колата ми по принцип се регистрират до 8 телефона, но в даден момент има връзка само с един...
Защото е проблемно решаването на конфликтите - ако и двата звънят какво правим?
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Слоу, нали имаш две уши ... предполагам се сещаш нататък. освен това имаш и вградено в колата хандс-фрий. Значи си осигурен за три телефона. Остава само една баничка в ръката и като излезеш накичен с всички неща, полицая ще мисли че има 'близка среща' с марсианец.slowtraveler написа:Два едновременно обменящи блутут информация?

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Slow, to si e konflikt i ako ti zvaniat dvata telefona i bez da sa s handsfree:)slowtraveler написа:Два едновременно обменящи блутут информация?jingo написа:Slow каза"Но наистина 'важи' само за един телефон.... " вече има и за два ...
В колата ми по принцип се регистрират до 8 телефона, но в даден момент има връзка само с един...
Защото е проблемно решаването на конфликтите - ако и двата звънят какво правим?
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
-
Вграденото в колата не, но има афтъмаркет многоточкови устройства - напр. SuperTooth1, Avantalk BTCK10b или пък наушници от типа Voyager 510slowtraveler написа:Имах предвид точно вграденото в колата хендс-фри...