Аз си купих черен гумиран мокет от "Декора" и си го изрязах по контурите на пластмасовите капаци на органайзера. Не е нужно да се обрамчва, защото не се разбридват краищата. Изглежда много добре и върши перфектна работа. Много хора, които са го виждали мислеха, че е оригинална стелка.
Предимствата са, че дори да разлееш вода тя се попива от него без да преминава настрани и надолу (след това го изваждаш и сушиш), засъхнала кал и други прахообразни замърсители се почистват лесно с прахосмукачка и четка като преди това се задържат в мокета и не се разпрашават, вещите в багажника не се пързалят (само се търкалят ако не са укрепени). Не на последно място има и допълнителна шумоизолираща функция!
От Мосю Бриколаж си купих органайзер за багажник, който има лепящ "цип" на дъното и се фиксира много здраво върху мокета.
Много съм доволен от тази допълнителна "екстра".
Препоръчвам го най-горещо!
П.П. От същия мокет съм си изрязал и стелки за пода на купето и там стои много добре. На шофьорската стелка съм залепил допълнително парче, където се подпират петите, за да не се пробие.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!