Досега съм карал два колта и сам доволен, но съм решил да пробвам Тойота много харесвам марката

Блгаодаря предварително на всеки отзовал се.
Много ти благодаря за изчерпателният отговор. Сега ще разгледам, но 1.3 едва ли ще е. Живея в планински район и 1.6 ще ми дойде по-добре. Иначе се насочих точно към тази предимно заради купето(хечбек) много ми допада самата формаrockmetal написа:Здравей!
Има много писано във форума по темата с първите такива двигатели. Не са от най-сполучливите и затова бих те посъветвал да се насочиш към същата Corolla Е11, но преди 2000 г. с мотори 1.3 (86 к.с. - каквато имам и аз - на старт е малко мудна, но наваксва после; разход 8.8 - 5.9 - 6.9 по каталог, но зависи как я караш) или 1.6 (110 к.с.). Колата си заслужава и ако екземплярът е добре поддържан, ще те радва много. Окачването също не трябва да те притеснява.
Масово се внасят от Италия по ред причини, но личното ми мнение е, че положението не е чак толкова зле. Просто трябва да търсиш и да гледаш по-внимателно.
Има голяма разлика между италианска и италианска... Познавам доста италианци и мога отговорно да заявя, че северните (Пиемонт, Трентино или Ломбардия) нямат нищо общо с тези от Пулия, Кампания или Калабрия - нито нравите, нито храната, нито дори пътищата. Пък ако говорят на местния си диалект няма и да се разберат. Освен това не е едно и също, ако купиш кола карана в Болцано (или Бозен) на границата със Швейцария (сняг, луга и т.н.) или такава дето е блъскана при всяко паркиране в кварталите на Неапол.skaliente написа:Аз лично предпочитам да не е италианска ;)
Блгаодаря предварително на всеки отзовал се.
Абсолютно съм съгласен.Rudy написа:Има голяма разлика между италианска и италианска... Познавам доста италианци и мога отговорно да заявя, че северните (Пиемонт, Трентино или Ломбардия) нямат нищо общо с тези от Пулия, Кампания или Калабрия - нито нравите, нито храната, нито дори пътищата. Пък ако говорят на местния си диалект няма и да се разберат. Освен това не е едно и също, ако купиш кола карана в Болцано (или Бозен) на границата със Швейцария (сняг, луга и т.н.) или такава дето е блъскана при всяко паркиране в кварталите на Неапол.
Говориш за liftback-a с 5 врати или за купето с 3?skaliente написа:Много ти благодаря за изчерпателният отговор. Сега ще разгледам, но 1.3 едва ли ще е. Живея в планински район и 1.6 ще ми дойде по-добре. Иначе се насочих точно към тази предимно заради купето(хечбек) много ми допада самата формаА тези който са преди 2000 не ми допада задницата изобщо :( Започнах да се замислям за по-нова може би, ако може малко инфо за след 2003 как са двигателите ?
Говоря за тривратка примерно като тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=detailsrockmetal написа:Говориш за liftback-a с 5 врати или за купето с 3?skaliente написа:Много ти благодаря за изчерпателният отговор. Сега ще разгледам, но 1.3 едва ли ще е. Живея в планински район и 1.6 ще ми дойде по-добре. Иначе се насочих точно към тази предимно заради купето(хечбек) много ми допада самата формаА тези който са преди 2000 не ми допада задницата изобщо :( Започнах да се замислям за по-нова може би, ако може малко инфо за след 2003 как са двигателите ?
Ако говорим за разлики, от 2000 г. такива има в предницата ...
Един глас от менskaliente написа:....Сега ще разгледам, но 1.3 едва ли ще е. Живея в планински район и 1.6 ще ми дойде по-добре.
Да тази също много ми допада ;) Ако можеш само на две на три да ми кажеш нещичко за разхода ?esox hunter написа:Един глас от менskaliente написа:....Сега ще разгледам, но 1.3 едва ли ще е. Живея в планински район и 1.6 ще ми дойде по-добре.за Королка от преди 2000 година ...
Щом живееш в планински район може да помислиш върху това
Корола 4WD (4х4) генерация АЕ 115 97-00 г.
Аз имам и карам такава (на аватара ми е) - японска си е с двигател 7А - FE 1800 кубика
С две думи - пушка![]()
Само трябва да преглътнеш външния вид - комби е biggrin.gif е и да имаш късмета да намериш добър екземпляр![]()
Успех в покупката!
Ами аз моята я карам основно на дълъг път из БГ и Европаskaliente написа:...Да тази също много ми допада ;) Ако можеш само на две на три да ми кажеш нещичко за разхода ?
Това си е доста сериозен разход, като се има на предвид, че ще я карам предимно Чепеларе-Пампорово-Смолян и обратно при мене работата ще е по скоро 11,12 което не е оферта чесно казано :( Ще помисля май за по малък двигател само с предно ;) И все пак почнах да се замислям и за това комби ;)esox hunter написа:Ами аз моята я карам основно на дълъг път из БГ и Европаskaliente написа:...Да тази също много ми допада ;) Ако можеш само на две на три да ми кажеш нещичко за разхода ?![]()
За дълъг път мога да ти кажа доста точни цифри а те са м/у 8,1 и 8,3 литра на 100 км Засичал съм я многократно и това е .... По-ниската стойност при по умерено каране, по високата при малко по-бързичко![]()
На градско си харчи повечко не мога да ти кажа с точност, но според около 12 л/100 А понякога ми се струва, че и повече ...
Абстрахирайки се от разхода, които на някой може да се струва, че е височък си е брутална машинка зимата, а и не само...
Не мисля, че ще е чак толкова разхода, ако уцелиш читава колица...skaliente написа: Това си е доста сериозен разход, като се има на предвид, че ще я карам предимно Чепеларе-Пампорово-Смолян и обратно при мене работата ще е по скоро 11,12 което не е оферта чесно казано :( Ще помисля май за по малък двигател само с предно ;) И все пак почнах да се замислям и за това комби ;)
За да ти даде 11-12 на извънградско трябва да я караш само на втора biggrin.gif .skaliente написа: Това си е доста сериозен разход, като се има на предвид, че ще я карам предимно Чепеларе-Пампорово-Смолян и обратно при мене работата ще е по скоро 11,12 което не е оферта чесно казано :( Ще помисля май за по малък двигател само с предно ;) И все пак почнах да се замислям и за това комби ;)
Моят колт ми дава горе долу такъв разход зимата, лятото ми дава около 5,5 което е супер чудно ;) Говоря за колт 1.3 12V. Иначе преди това имах 1.6 16V той ми даваше по-малък разход по този път, за зимата говоря, лятото горе долу същият +-0.5л. Ще си помисля още малко, но съм почти на 95% сигурен, че ще е корола само да намеря моята ;)Bass_Man написа:За да ти даде 11-12 на извънградско трябва да я караш само на втора biggrin.gif .skaliente написа: Това си е доста сериозен разход, като се има на предвид, че ще я карам предимно Чепеларе-Пампорово-Смолян и обратно при мене работата ще е по скоро 11,12 което не е оферта чесно казано :( Ще помисля май за по малък двигател само с предно ;) И все пак почнах да се замислям и за това комби ;)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта