Въпрос за интериорни детаили на авенсис 2000г
Въпрос за интериорни детаили на авенсис 2000г
Конкретно ме интересува капака на жабката за очила, разположен м/у осветлението на купето над огледалото за задно виждане. Ново продава ли се или само втора употреба от моргите да търся? Може и да е смешо че искам да си го оправя, хем е практично хем и мнооого ме дразни че го няма. И второто е тапите за болтовете захващащи корите на вратите, липсват ми 3-4, малко но дразнещо..
Не съм перфекционист но все пак ако има надежда ще си ги оправя тези дразнители
Мерси предварително
Не съм перфекционист но все пак ако има надежда ще си ги оправя тези дразнители
Мерси предварително
TOYOTA AVENSIS SW 2.0 D4D 00, sol
Непушачите умират здрави!!!
Приятели, колеги, другари…
Моля “оправяйте” си жените, никой не е длъжен да им търпи лошото настроение!
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Кофти, че капачето го няма, колега. Моето беше там, но падаше
Нови надали ще намериш, а от официалните представители на ТОйота ще ти поискат безбожно много пари(почти съм сигурен). Шанса ти е да намериш от някоя, която се продава на части
Наистина е страшно практично и много удобно
Другата възможност е тук от форума да попиташ http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=11597 тук колегата и за тапите също
Успех.

Другата възможност е тук от форума да попиташ http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=11597 тук колегата и за тапите също

Липсва капака, и сега търся номера му като част... и дано някъде да се продаваmoloko написа:Само капака на кутията ли го няма или пада или липлва цялта кутия..... Моя капак също падаше , но си оправих сам ....много е лесно.... Ако само капака е проблема питай .....ще обяснявам...
МММММ значи ще се пригоди нещо :( , а така ми хареса идеята на японците, с тази жабка, гледах го и си мечтаех за 10лв. ще го оправя и край на мъките със слънчевите очила в колата, ама нейсе....
Абе това да е косура на този модел ще го преживея някак си
Абе това да е косура на този модел ще го преживея някак си

Моята,капачка е здрава( все още).Raya написа:Защо да се набутваш? Ще поръчаш оригинална и пак ще се счупи. Има ли поне един Авенсис със здрава капачка?

TOYOTA Avensis D4D-2002g.
А на мен ми е интересно как си събирате очилата в тая кутийка. Досега нито едни от мойте не са успели да влезат вътре - стърчат и на широчина, и на дълбочина, и то доста. Може би модел не по-голям от така наречените "ленънки" би паснал единствено. Тва за карината, ама предполагам на авенсиса е същата.
CARINA E 7A-FE
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Влизат бе, моите са доста по-големи от ленънки, а и главата не ми е много малка laugh.gif Явно си падаш по огромните цайсиgunner написа:А на мен ми е интересно как си събирате очилата в тая кутийка. Досега нито едни от мойте не са успели да влезат вътре - стърчат и на широчина, и на дълбочина, и то доста. Може би модел не по-голям от така наречените "ленънки" би паснал единствено. Тва за карината, ама предполагам на авенсиса е същата.

На колегите с падащи капачета ще кажа, че решението е много просто и лесно. Сваля се целия капак от тавана, като се отвъртат двете болтчета и после се откачат жиците за лампичките. От вътрешната страна има два коносовидни метални нитчета, които незнайно защо се изплъзват и освобождават самата пантичка...Набиват се навътре по една капчица секундно и проблема е решен вечно