Накладки и смяна на масло на корола 2008 . Варна

spookss

Накладки и смяна на масло на корола 2008 . Варна

Мнение от spookss » 26 Юни 2011 14:36

Здравейте колеги ,

Имам тойота корола 2008 г. 1.6 бензин.
Гаранцията на колата изтича септември месец но аз вече си смених накладките в друг сервиз , защото ми писна да гуша тойота .

Е предполагам , че след като съм сменил накладки гаранцияата е вече " франция" . Предстои ми тези дни да сменя маслата и филтрите и се чудя в тойота ли да ходя или да потърся други места във Варна . Какво масло ми препоръчвате ? колата е на 60 000 км. , а мой приятел е дилар на приста ойл.

Благодаря

dimivan

Мнение от dimivan » 26 Юни 2011 17:12

Това че не си сменил накладките в Тойота, не означава отпадане на гаранцията. Не можеш да имаш претенции за изкривени спирачни дискове, но те и без това не биха ги признали. Отиди и си смени маслото в Тойота, защото няма смисъл да губиш гаранцията на двигателя. Следващият път можеш да отидеш в Концент. Това е сервиз във Варна, за който съм чул само добри неща. Ако ти трябва контакт, мога да ти дам телефон.

Аватар
nikolov22

Мнение от nikolov22 » 26 Юни 2011 21:01

dimivan написа:Това че не си сменил накладките в Тойота, не означава отпадане на гаранцията. Не можеш да имаш претенции за изкривени спирачни дискове, но те и без това не биха ги признали. Отиди и си смени маслото в Тойота, защото няма смисъл да губиш гаранцията на двигателя. Следващият път можеш да отидеш в Концент. Това е сервиз във Варна, за който съм чул само добри неща. Ако ти трябва контакт, мога да ти дам телефон.
концент е собственост на бившия началник на сервиза карком варна (тойота) работниците също са бивши кадри и да ви кажа доста му разбират като бивш техен колега го казвам :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 27 Юни 2011 07:18

dimivan написа:Не можеш да имаш претенции за изкривени спирачни дискове, но те и без това не биха ги признали.
Криви спирачни дискове се признават от гаранцията. Дори и нови спирачни накладки ти слагат в този случай безплатно :thumbsup:

spookss

Мнение от spookss » 06 Юли 2011 07:47

Благодаря ви да се надяваме че няма да имам проблем днес в тойотас гаранцията . незнаех че гаранцията по двигателя си остава дори и да сменя накладки в друг сервиз

nikara

въпрос

Мнение от nikara » 06 Юли 2011 22:56

spookss написа:Благодаря ви да се надяваме че няма да имам проблем днес в тойотас гаранцията . незнаех че гаранцията по двигателя си остава дори и да сменя накладки в друг сервиз
Първо попитай в Тойота.Аз изках да пръсна лека драскотина на калника в друг сервиз,на застрахователа.От Тойота ми казаха,че ще ми отпадне гар.Гушнаха 680лв.от застрахователа.

Публикувай отговор