Здравейте колеги ,
Имам тойота корола 2008 г. 1.6 бензин.
Гаранцията на колата изтича септември месец но аз вече си смених накладките в друг сервиз , защото ми писна да гуша тойота .
Е предполагам , че след като съм сменил накладки гаранцияата е вече " франция" . Предстои ми тези дни да сменя маслата и филтрите и се чудя в тойота ли да ходя или да потърся други места във Варна . Какво масло ми препоръчвате ? колата е на 60 000 км. , а мой приятел е дилар на приста ойл.
Благодаря
Накладки и смяна на масло на корола 2008 . Варна
Това че не си сменил накладките в Тойота, не означава отпадане на гаранцията. Не можеш да имаш претенции за изкривени спирачни дискове, но те и без това не биха ги признали. Отиди и си смени маслото в Тойота, защото няма смисъл да губиш гаранцията на двигателя. Следващият път можеш да отидеш в Концент. Това е сервиз във Варна, за който съм чул само добри неща. Ако ти трябва контакт, мога да ти дам телефон.
концент е собственост на бившия началник на сервиза карком варна (тойота) работниците също са бивши кадри и да ви кажа доста му разбират като бивш техен колега го казвамdimivan написа:Това че не си сменил накладките в Тойота, не означава отпадане на гаранцията. Не можеш да имаш претенции за изкривени спирачни дискове, но те и без това не биха ги признали. Отиди и си смени маслото в Тойота, защото няма смисъл да губиш гаранцията на двигателя. Следващият път можеш да отидеш в Концент. Това е сервиз във Варна, за който съм чул само добри неща. Ако ти трябва контакт, мога да ти дам телефон.

живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
въпрос
Първо попитай в Тойота.Аз изках да пръсна лека драскотина на калника в друг сервиз,на застрахователа.От Тойота ми казаха,че ще ми отпадне гар.Гушнаха 680лв.от застрахователа.spookss написа:Благодаря ви да се надяваме че няма да имам проблем днес в тойотас гаранцията . незнаех че гаранцията по двигателя си остава дори и да сменя накладки в друг сервиз