Ако скоро не спре да вали смятам да си зарибя багажника на Ауриса. Така когато ми се доходи за риба ще е нужно само да слезна до гаража и всичко ще е наред...
Историята си има начало, а края не и се вижда много, много.
Накратко:
Преди месец установих, че багажника ми пропуска вода. Скокнах до ТМ на Цариградско и веднага приеха автомобила (може би защото го закупих преди месец от тях) и казаха да изчакам. Чакането бе 3 часа, накрая дойде приемчика връчи ми ключовете и каза "г-не всичко е наред, уплатнението на 5-тата врата около стопа се било подгънало"
Доволен взимам колата (какво от това, че шефа ще се кара за 3 те часа. То иначе нямам как да се отстрани повредата) Хубаво време ден по-късно отивам на автомивка да я излъскам и О'драма багажника пак във вода този път не само от лявата страна ами протекло и от дясно....

Казах си изглежда тези в сервиза на Цариградско не стават, а и пари не ми взеха, така че дай да ходя на Сливница. Отивам там обяснявам какъв е проблема, и че съм ходил Царигр. Приемчика каза няма проблем оставете колата ние ще Ви се обадим. Такси 10 лв до офиса и към 17:00ч. още 10 за обратно. Дава ми ключовете и разписка за извършена услуга със сумата от 100 лв на нея. Питам за какво е сумата отговор " Ми за ремонта" казвам, че то мойто си е рекламация направо. тотговор" ми сервизите ни нямат нищо общо" тук отстраняването на проблема ви струва 100 лв. "
С талонче за отстъка, които бях придвидливо събрал сумата падна на 80 лв. Дали откачих от нерви?

Питам сега отстранен ли е проблема? Отговор : ми не съвсем ! Как така бе хора какво значи това?!?!? отговор: Ми от ляво е оправен теча, но от дясно не е. Според техника трябва да се смени цялото уплатнение на 5 -тата врата (разбирайте 250 лв.),но той каза също, че е възможно и да не е от това и да наблюдавате ако пак протече да оставите автомобила за 2-3 дни. Нужно е да разглобим всичко от задната дясна страна и да открием къде е проблема" Последен въпрос за какво ми искате 100 лв.? Отговор: Ми за ремонта от ляво....
Тръгнах си ядосан и разочарован. След последните няколко валежа в София баганика ми е подгизнал. Утре ще се заровя и се надявам да си отстраня проблема сам.