Нов или стар автомобил
Абсолютно безмислена тема и безмислен въпрос..... и пишат ли пишат....и всеки обяснява неща които нямат нищо общо нито с темата нито с въпроса , а тои е : "НОВ ИЛИ СТАР АВТОМОБИЛ". Много глупав въпрос колеги..... Все едно да питам нови или стари дрехи, нови или стари обувки, нови или стари мебели, нови или стари уреди....
безмислена история ....
И колегага които е задал въпроса в началото какво въобще се опитва да обясни.... иска да каже че е "супер играч" и с последните събрани парици е успял да си купи "супер автомобил втора употреба" ..... ми това е тъпо..колеги това за хвалене ли е ... Я да го видя аз ако случаино този същия човек имаше в някоя сметчица 30000, 40000 хиляди лева че и повече да ли щеше да направи същия избор.
безмислена история ....
И колегага които е задал въпроса в началото какво въобще се опитва да обясни.... иска да каже че е "супер играч" и с последните събрани парици е успял да си купи "супер автомобил втора употреба" ..... ми това е тъпо..колеги това за хвалене ли е ... Я да го видя аз ако случаино този същия човек имаше в някоя сметчица 30000, 40000 хиляди лева че и повече да ли щеше да направи същия избор.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Не е никак хипотетично... Това е реалността.nowyaris написа:...Това е прекалено хипотетично....
Ако искаш да привлечеш клиента, то трябва да си изряден и по етикета.
Ако си клиент - тогава няма чак такова значение.
Поне в повечето случаи, но дори и като клиент има изключения. Пробвай да влезеш в някой луксозен ресторант по света с маратонки или джапанки, размахвайки пачка стотачки долари... Ще те изритат въпреки пачката....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Много често срещан прблем при Нисанките, имам преки наблюдение осново над 2-3 Сентри.cokata написа:...Слабо място му беше блока за управление на ел. джамовете много дъжд му се изсипа и последно време си отключваше и заключваше вратите и си сваляше и дигаше джамовете когат си иска...
Малки дръвчета са, но стават.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
"Враждата Голф vs Сивик е безмилсотна, обаче!Japanese_fever написа:Много често срещан прблем при Нисанките, имам преки наблюдение осново над 2-3 Сентри.cokata написа:...Слабо място му беше блока за управление на ел. джамовете много дъжд му се изсипа и последно време си отключваше и заключваше вратите и си сваляше и дигаше джамовете когат си иска...
Онзи ден на трасето един голв II направи по-добри времена, ама той беше с двигател 2.0L и най-интересното нямаше ECU , имаше само някаква помпа-разпръсквач, която мениджира подаването на гориво, но компютър няма."
- Japanese_fever
Васе, тука не говорим за Голф и/или Сивик, а за Нисанките и, че са дръвчета. Това си е мое мнение.
Гледам и на колегата по-горе му е направило впечатление недодяланото изпълнение на ел. отваряне и затваряне на стъклата.
Гледам и на колегата по-горе му е направило впечатление недодяланото изпълнение на ел. отваряне и затваряне на стъклата.
- Japanese_fever
Айде пак са почва Рена и щуротий! в една друга тема писах какво им е френското ама на!
Също така това няма НИЩО общо с коментиррания по- горе Нисан!
И да това наистина е често срещан проблем, не при нисанките, а само при сънитата
И ако питаш мен сивиците са доста по големи дрЪвета! laugh.gif още не съм видял сивик на 600к пък и с не отварян мотор
Та изпълнението не е чак толкова недодялано, все пак бая дъжд се изсипа върху въпросният блок и платката му беше леко изгорена в единия край и за това си правеше к'вот си иска

Също така това няма НИЩО общо с коментиррания по- горе Нисан!
И да това наистина е често срещан проблем, не при нисанките, а само при сънитата

Та изпълнението не е чак толкова недодялано, все пак бая дъжд се изсипа върху въпросният блок и платката му беше леко изгорена в единия край и за това си правеше к'вот си иска
Toyota Carina E 1.8 7A-FE Liftback
Subaru Outback 2.5 AT 2005
Honda XR250
Subaru Outback 2.5 AT 2005
Honda XR250
- Japanese_fever
ТЕ И ЗИЛ-ОВЕТЕ В КАЗАРМАТА СИГУРНО КАРАТ по 1М мили + това карат и на бензин и на нафта, еднакво добре, но сега да ги хвалим ли като върхови достижения на техниката и инжинерната мисъл.
Иначе съм карал Кемри на 300К мили, а моя Сивик сега е на 140К мили.
Аз не съм казал, че Нисанките не стават, напротив стават, но са дървени. biggrin.gif
Иначе съм карал Кемри на 300К мили, а моя Сивик сега е на 140К мили.
Аз не съм казал, че Нисанките не стават, напротив стават, но са дървени. biggrin.gif
-
[quote="moloko"]Абсолютно безмислена тема и безмислен въпрос..... и пишат ли пишат....и всеки обяснява неща които нямат нищо общо нито с темата нито с въпроса , а тои е : "НОВ ИЛИ СТАР АВТОМОБИЛ". Много глупав въпрос колеги..... Все едно да питам нови или стари дрехи, нови или стари обувки, нови или стари мебели, нови или стари уреди....
безмислена история ....
И колегага които е задал въпроса в началото какво въобще се опитва да обясни.... иска да каже че е "супер играч" и с последните събрани парици е успял да си купи "супер автомобил втора употреба" ..... ми това е тъпо..колеги това за хвалене ли е ... Я да го видя аз ако случаино този същия човек имаше в някоя сметчица 30000, 40000 хиляди лева че и повече да ли щеше да направи същия избор.[/quote]
да, мило дете, имам и 50 и 100 и още нагоре бона...но това не са много пари изобщо...за други са малко...есенцията тук е, вече казах, че мога да си купя среден клас чистак нов автомобил за лична употреба, но няма да го направя след като втора употреба ми върши АБСОЛЮТНО СЪЩАТА РАБОТА като новия...без разбира се да се фичкам пред тоя и оня с чистак новия ми модел еди-кво си...
ето това не дава обикновено втората ръка автомобил, то е важно за тъпанарите, за кухите балони, които търсят с нещо да ги забележат, но обикновено им забелязват кухината в главата на фона на лъскавото ново возило. ама всеки си има мнение и желания, и нека си ги осъществява успешно...
тук му е мястото да вметна, че и един по-рядък модел кола втора ръка също предизвиква интерес у зяпачите, та собственика да се изпълва с налягане...
моя ярис е версо, а такива баничарки са малко у нас на фона на ярисо-манията и прескачащите се от 11 г насам ярисчета по пътищата,
за тва често съм забелязвал да я оглеждат с интерес, но това не ме кара да си дърпам тирантите, нали...
та мисля, че ти отговорих, мило дете...парите не са проблем, а разбирането на живота е различно!
безмислена история ....
И колегага които е задал въпроса в началото какво въобще се опитва да обясни.... иска да каже че е "супер играч" и с последните събрани парици е успял да си купи "супер автомобил втора употреба" ..... ми това е тъпо..колеги това за хвалене ли е ... Я да го видя аз ако случаино този същия човек имаше в някоя сметчица 30000, 40000 хиляди лева че и повече да ли щеше да направи същия избор.[/quote]
да, мило дете, имам и 50 и 100 и още нагоре бона...но това не са много пари изобщо...за други са малко...есенцията тук е, вече казах, че мога да си купя среден клас чистак нов автомобил за лична употреба, но няма да го направя след като втора употреба ми върши АБСОЛЮТНО СЪЩАТА РАБОТА като новия...без разбира се да се фичкам пред тоя и оня с чистак новия ми модел еди-кво си...
ето това не дава обикновено втората ръка автомобил, то е важно за тъпанарите, за кухите балони, които търсят с нещо да ги забележат, но обикновено им забелязват кухината в главата на фона на лъскавото ново возило. ама всеки си има мнение и желания, и нека си ги осъществява успешно...
тук му е мястото да вметна, че и един по-рядък модел кола втора ръка също предизвиква интерес у зяпачите, та собственика да се изпълва с налягане...
моя ярис е версо, а такива баничарки са малко у нас на фона на ярисо-манията и прескачащите се от 11 г насам ярисчета по пътищата,
за тва често съм забелязвал да я оглеждат с интерес, но това не ме кара да си дърпам тирантите, нали...
та мисля, че ти отговорих, мило дете...парите не са проблем, а разбирането на живота е различно!
- Japanese_fever
Ти си готов капиталист да идваш отсам океана!Vesko написа:А колко хора ще останат без работа, ако хората престанат да си купуват нови автомобили и дрехи.... А като останат без работа на свой ред пенсионерите ще станат с още по-малки пенси... Така ще доиде още по-голяма рецесия

- Japanese_fever
Забравих да спомена, че ключа за парното на Сентрата, който има 4 степени, обикновено след 10-тата година (а някой път и по-рано) се прецаква и работи само на 4-та, най силна степен. Просто му изгаря там една платка - абе сектантска, дървена работа...Japanese_fever написа:Много често срещан прблем при Нисанките, имам преки наблюдение осново над 2-3 Сентри.cokata написа:...Слабо място му беше блока за управление на ел. джамовете много дъжд му се изсипа и последно време си отключваше и заключваше вратите и си сваляше и дигаше джамовете когат си иска...

Ами купи си и дрехи от килограма.bgtapanar1 написа:
Вършат същата работа, а ко си ги купиш розови пак ще направят впечатление.
Може да се регистрираш във всички форуми задрехи и да им обясняваш какви комплексари и тъпанари са тия балъци с новите дрехи щото искат да направят впечатление с нови коли, а това разбира се е комплексарищина.
Не е комплексарщина да разясняваш какво е комплексарщина и да правиш впечатление по всеки друг начин, но не и с нови дрехи
Успех biggrin.gif
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.